Semester!

Nu är det absolut nedräkning till vi far och det är givetvis stressigt som aldrig förr!!! Varför är det alltid så att det skall jävlas med en massa saker precis innan semestrar - det går inte att få en lugn stund:) Jag ska inte klaga för snart så lämnar vi detta vinterland för att få spendera två härliga veckor i Thailand.

Jag tar således en time-out från bloggandet och återkommer med härliga bilder och upplevelser efter den 15 mars.

Ha det så underbart här hemma och jag lovar att tänka på Er!! Kram


Lycka

Dagen var ju ett helvete från början till slut - stress, stress, stress men till slut går det inte att ge vika för allt som måste göras utan det är bara att vika ner sig i soffan:) Ibland så önskar man verkligen att man var ett älskat sällskapsdjur och igår var jag och hämtade Isaac hos Emily och idag hämtade jag Nessie. Leo som vi upplevt varit så sjuk på sällskap blev helt plötsligt "blyg" - han sprang efter mig och Julia, ville inte alls vara med brorsan eller mamma men så plötsligt så infinner sig det stabila lugnet och jag blir så varm i hjärtat över våra "små" bebisar;



Så finner jag mig själv att sitta framför tv:n och vänta på att nya OS-framgångar skall ge mig den här fullständigt härliga lyckan men idag kommer inget:( Jag vill bara tillbaka till lördagen med Hellner och Olssons medaljer eller Kalla och Haag, jag behöver Era framgånger igen...........

Nu ska jag ge upp OS för ikväll och krypa ner i duntäckets varma känsla för att vakan upp till en ny dag; jobb, middag med Kina och Morgan Alling på Folkets hus - känner mig stressad över aktiviteter mitt uppe i allt men det kanske är just det som behövs!!!


KRAM PÅ ER ALLA /// Marran

"att somna med sin kärlek är en lycka"


OS och semesterlängtan:)

Som jag skrivit i de tidigare inläggen så är jag helt förvånad över mina känsloyttringar över OS-framgångarna och det får mig att fundera!! Vad är det som gör att jag blir så engagerad?? Jag har inget bra svar men det framkallar så otroliga känslor och det är så spännande! IDag blev det tyvärr ingen känsloyttring i OS-yran så jag måste hitta något annat att fokusera mina positiva känslor på!! Idag är jag så less på kylan så jag har under eftermiddagen funderat på vilka aktiviteter vi skall göra i Thailand:

1. Elefantridning


Här red vi inte på en elefant men det gjorde vi i Hua Hin och det var en upplevelse så det vill jag att Julia, Robert och Daniel ska få vara med om:) På bilden så var det en elefantbaby som vi fick möjlighet att träffa i Kata och det var Kärlek!

2. LONGTAIL-BÅT

Vi ska ut på vattnet och det är så mysigt att åka dessa båtar ut till mysiga stränder. Vi kanske inte kan göra det första veckan men tanke på solen men andra veckan så avser jag att ligga och mysa;



3. Massage m.m.

Här får Per för första gången pedikyr:) Det kommer att blir fler gånger i år!!




Nu är det dags att gå isäng för jag skall ställa klockan på 06.00 för att se hockey Sverige - Finland!!! lite tokig är man allt men det är faktiskt väldigt trevligt. Om man desutom har en kopp kaffe och tidningen samt renbäddat i sängen så är det inte så tokigt!!

Maria


Söndagsbestyr

Tänk att idrott kan göra mig så lycklig. Gårdagens OS blev ju också något i hästväg - vilka svenska skidåkningskillar:) Tänk att Elofsson inte heller kunde hålla tårarna borta - det var så stort och vackert och lyckan var total när Hellner flög fram på upploppet! Melodifestivalen var väl inte någon höjdare men som sig bör så satt vi bänkade och vi fick finfrämmande från Teg - Karina Sandström kom och gjorde oss sällskap! Det var inte igår och så trevligt.

Kl 05.00 väcktes jag av Zigge som behövde gå ut!!! Det var inte så kul att kliva upp från duntäckets värme och ge sig ut i -20 grader med blåst men så kan det vara.....däremot var det fantastiskt mysigt att vakna senare men liten katt som låg inkurad i armvecket :)

Det lockar inte ett dugg att ge sig ut idag så söndagen för vikas åt bestyr inomhus. Ska börja på att planera lite  packning inför den kommande resan. Det känns helt fantastiskt att vi åker till värmen om mindre än en vecka:)

 Kallt skall snart bytas mot............

...värme, vita stränder och turkosfärgat vatten:)

Ska kolla om det går någon bra bio nu på eftermiddagen som vi kanske kan tänka oss att gå och se!!

Nya tag med OS ikväll - tänk om Helena Jonsson kunde samla ihop sig och få till något!!!

Insnöade kramar / Maria

OS OOOOO

Det är fullständigt obegripligt att jag - Anna Maria Söderberg- är så intresserad av idrott som jag är varje gång det är OS. Jag blir näst instill fanatisk, jag ser typ allt och har Tv:n på hela natten för att inte missa något!! Jag är ju inte idrottsintresserad men då det är OS eller VM så måste jag vara med hela tiden:) Mycket märkligt men det är så spännande och jag vill absolut inte missa något så jag är PÅ hela tiden:) Höjdpunkter är ju givetvis när vi får en medalj - det är ju det som räknas - och nu har vi hittills följande;

1. GULD - Charlotte Kalla

Bilden vill inte laddas upp men ingen kan ju gå oberörd förbi över denna sprudlande naturliga norrbottenstjej från Tärendö som går ut och knäcker eliten och tar vårt första OS-Guld. Jag blev så glad och imponerad!!! Gu´se stolt ja va´men så hinner man knappt smälta att Charlotte gjorde en underbar prestation så kommer nästa dag ......

 

2. GULD- Björn Ferry


Storumansexpressen, citatmaskinen m.m. - och jag satt och var lite lätt sur över att de manliga skidåkarna inte lyckades och ja, ja vi får väl se på Ferry med skidskyttet men det kom väl att gå åt helvete!!! Ingen trodde egentligen på Ferry - han som snackar så jädrans mycke:) Jag trodde inte heller på vår Västerbottenspojke men satan då han satte första och andra liggande skjutningen då höll mitt hjärta på att hoppar ur bröstet och då han sköt fullt på tredje skjutningen så slog jag till älskade Leo och flög upp ur soffan!!! När man så fattade att han vann Guld så var ju lyckan total! Så märkligt att hans prestation kan beröra mig så starkt!!!

3. OS-BRONS ANJA PÄRSON

Vad ska man säga om Anja- vår fantastiska västerbottenstjej`??? Hon ger sig aldrig och som säsongen varit så tänkte jag min "pessimist" att: he gå int............men tro på tusan så lyckas vinnarskallen Anja att sno åt sig en bronsmedalj trots det fruktansvärt hemska fall som hon upplevde ...........Go Anja!!!

 



4. OS-SILVER Anna Haag

Idag var det egentligen inte så mycket som lockade på TV och OS för det kändes som att Kalla inte skulle orka med en till medalj och vem hade trott på Anna Haag så jag satt och slötittade med ett glas vin, farmville och Lets Dance men så helt plötsligt så hettar det till på TV:n och Anna har chans på medalj ............och under sista nerförsbacken och under spurten så går glada Anna upp till andra plats !!!! Jag blev lite tokig igen och tårarna kom i mina ögon över denna fantastiska prestation - hon får silver så nu är vi uppe i 4 medaljer!!!

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG KAN GLÄDJAS ÅT IDROTT- om det så är på TV men det är väl iof en början:))))

HEJA SVERIGE och grattis till Norge// Godnatt och nya tag i morgon

OS-Maria


Partyhelg:)

Ja så var man åter på plats efter en riktig partyhelg i Stockholm - herregud, jag är helt slut!! Hoppas det snart blir tisdag och att man då känner sig utvilad:) Vi tog ju bilen ner till Stockholm i fredags och väl framkommen så var det till att uppvakta jubilaren - en mycket trevlig kväll med god indisk mat och gott rött vin samt Cava istället för champange och det var så fantastiskt gott:) Lördagen ägnades åt den kommande festen på Karlssons fabrik i Gnesta! Bussar kom och hämtade upp gästerna och jag var bussvärdinna i en buss - jag tror verkligen att det skulle kunna vara mitt nästa yrke - så kul det var att underhålla gästerna! Väl framkommen så hade de gjort ett helt fantastiskt jobb i fabriken med underbar dukning, belysning m.m. Eftersom Micke är en så social och populär person så var det mängder av tal, härlig sång och god mat!!! Festen slutade som sig bör med underbar dans till ett 10-mannaband som spelade alla låtar som man bara ville höra och man ville aldrig sluta dansa:)) Bussen var försenad så vi kom inte isäng förrän 04.30 och jag kan säga att det är alldeles för sent för en dam i mina år!!! Gårdagen var inte kul:) men vi kom iaf iväg med bilen på sen eftermiddag och landade nöjda men trötta hemma igårkväll!

Nu väntar jag bara på att måndagen skall ta slut så att jag får vila mig iform till tisdag:)
Orkar inte ladda upp någon bild idag but I will be back!!!

Kram Maria

Födelsedagar!


Nu står det födelsedagar som "spön i backen". I morgon åker vi till Stockholm för då fyller kära svågern 50 år (stort kalas på lördag!), på söndag fyller älskade maken 55 år och på torsdag så fyller underbara Julia 17 år! Det är mycket nu; presenter, tal, tårtor, uppvaktning m.m. - jag blir alldeles matt!! Men det är ju samtidigt jätteroligt med kalas och man får ta ett födelsedagsbarn i taget och nu är det fokus på Micke. Min idé som jag tänkte göra på kalaset har gått i kras!!! Det funkar inte praktiskt så nu måste jag fundera ut något annat, lite i sista stund men men...... jag har tid på mig under bilresan också ! Nästa fråga är ju vad jag skall köpa till Per - han har ju ALLT och lite till???

Var med hela våran djurfarm hos veterinären för vaccination igår och de skötte sig exemplariskt så nu är det gjort för ett par år framåt!

Om jag inte bloggar något mer förrän efter helgen så vill jag passa på att önska alla en riktigt riktigt kärleksfull Alla Hjärtans Dag !!!

 KRAMAR // Maria

Nöjd med dagen!

Jag vaknade ganska utvilad över att mysiga Isaac stod framför mig och uppfodrande ville att jag skulle vakna 06.30 så vi låg och mös med varandra en stund, gick sedan upp och satte på kaffe, hämtade tidningen, gjorde iordning frukost till Julia som hon fick på sängen!!!! Maken och Julia gick iväg och jag la mig tillbaka i sängen en stund för att filosofera - ganska underbart egentligen att ligga ned helt pigg och vaken i sängens mjuka famn och bara fundera lite över livet!!



Gjorde mig därefter iordning och tog Zigge med på den dagliga promenaden till jobbet. Har fått gjort både det ena och det andra på jobbet idag men framför allt så har jag iordningsställt anmälningsblanketterna, betalning m.m. till kattutställningen i april i Umeå. Har nu anmält de underbara brorsorna så att vi får visa upp dem men det blir en dag (söndagen den 18 april) och inget mer:) Måste också ta alla våra djur till veterinären för vaccination men det var så fiffigt att de hade dropp in på onsdagar så det är väl bara att lasta in djuren i bilen och åka iväg:-)

Nu skall jag hem och förbereda middagen till djuren och folket (Emy kommer på middag så jag tror nog att det blir något extra gott) - sedan drar jag iväg på ridningen!!!

Hare Gott // Maria

Siffror!!!!

Jag har verkligen förut varit som en byfåne när det gäller siffror; kom ihåg alla möjliga telefonnummer, registreringsnummer, adresser, postnummer m.m. men nu är det som att siffrorna är helt omöjliga att sortera i min hjärna!!! Varje månad kommer Barbro och hjälper mig med bokföringen på jobbet och fastän det är hon som gör jobbet så blir jag på något sätt involverad och jag får typ huvudvärk redan innan hon kommer!!!! Nu har hon varit hos mig på förmiddagen och jag känner mig helt slut i huvudet......men det positiva är att nu behöver vi inte tänka på det här med bokföringssiffror på minst en månad ;-)

 Så här rörigt känns det i mitt huvud!!!!

I vart fall så kom jag på idag att om 20 dagar så är vi i Thailand och vi åker om 19 dagar. Det känns ju faktiskt helt underbart. Dessförinnan så blir det en tur till Stockholm för att fira svågern, firande av maken som fyller 55 och Julia som fyller 17 och så ska vi tömma köket i stugan så att Dejne och Kejne kan börja med köket - det är en spännande tid just nu ;-)

Så snart har jag bytt ut dunjackan, den vinterbleka huden och de progressiva glasögonen mot ovan (denna bild var från i fjol - ser ganska så skönt ut:))

Nu ska jag börja på att fundera över den dagliga frågan; "VAD BLIR DET FÖR MAT???" - vi får se: Stuvade makaroner m köttbullar, blomkåls- och broccoligratäng, pannbiffar, gulaschgryta --- jag får väl höra vad mina familjemedlemmar vill ha på menyn och så lagar jag det:)

I morgon är det tisdag // Kram


Sköna söndag

Efter en ganska god natts sömn så vaknade jag vid 09.30 och upptäckte att solen skiner! Härligt och hoppar upp ur sängen, sätter på kaffe och väcker Julia (som skulle i väg på Lutherska Kapellet i ett skolärende!) Efter två koppar kaffe så tar jag Zigge med mig och går en långpromenad efter strandpromenden mot Strömpilen. Så fullständigt underbart väder och med härlig musik i hörlurarna och en glad hund så var livet underbart!





Väl hemkommen; nöjd och svettig så skulle Julia med kompisar skjutas till Ersboda men när jag åter var hemma så gjorde jag iordning ett härligt skumbad, tände ljus i badrummet och laddade med bok, snus och ett glas vin!!! Behövde verkligen få en stund för mig själv och jag vet inte hur länge som jag låg i badet och filosoferade - det var verkligen en lisa för själen!



Nu laddar jag för ännu en vecka med jobb, ridning och planering inför Stockholmsresan och svågerns 50-årsfest! En av de stora konsekvenserna efter min sjukdom är att jag fortfarande vill så mycket men att jag inte orkar och att jag blir så otroligt stressad! Jag vill vara med men faller ofta just innan mållinjen.........men jag vägrar att "vika ner mig" :-)

Ha en skön avslutning på helgen och sov gott inför veckans nya uppgifter!! GODNATT!!!!


Otippat!

Jag älskar att bli positivt överraskad. Själva deltävlingen I melodifestivalen var ju självklart en besvikelse men så är det ju ofta så det var ju ingen "skräll". När det gäller programledarna så var väl Måns oc Christin helt OK men jag var så besviken att Dolph inte syntes så mycket för det har ju varit skrivet så mycket om honom i tidningen och jag tänkte What??? och så helt plötsligt kom han fram som norrlänning (är han från Övik - jag fattar ingenting?`)men hans uppträdande - Less is conversation m Elvis var ju kvällens underhållning:) Gissa att det var otippat och han gjorde min kväll!!!!

Jag blir så glad när jag bli överraskad och speciellt när det gäller personer som man har en förutfattad mening:) Samma känsla kom över mig när det gäller personerna på Stjärnorna på Slottet som jag tidigare skrivit om - jag vill bli positivt överraskad och det händer inte varje dag, tänk om det även kunde hända i verkligheten och inte bara med människor på TV!!!

 

Kryp upp i soffan eller i sängen med den du älskar!!!
Lördagsmys.....Maria


Lördagsmys

Efter en dag full av aktiviteter så känner jag lugnet sprida sig över mig:-) Ikväll är det Melodifestivalen igen och det är stämning. Det bästa är att Julia vill vara med oss och hon har beställt god mat, efterrätt, chips, godis och dricka - nu ska det bullas upp :) Det är härligt att schlagern har fått en renässans och att vi kan mötas i generationer för att se detta evenemang!!!

Jag skall även ägna kvällen åt att fundera på mitt tal som jag "måste" hålla till kära svågern som fyller 50 år till helgen. Vi skall till Stockholm på stort 50-årsfirande till helgen:) Det är inte så att jag måste hålla ett tal men jag VILL det för Micke är en så underbar person som har en så stor plats i mitt hjärta - det här är förmodligen första och sista gången som jag officiellt kommer att säga något!! Jag måste planera så att inte nerverna tar över - det är ju bara 115 personer och massor av personer som har extremt stor vara av att hålla tal - inget problem för en sävarjänta:)))))))))))!!!!!!! HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska vi ta tag i köket! Ikväll vankas ryggbiff, potatismos, wasabipasta, äggula, bacon och oliver:) Supergott!

 Love Kills Slowly - tål att tänkas på:) KRAM


Bonusmaterial!

Jag kommer med ett bonustillägg nu då jag har ångan uppe:) Hittade en bild på "skrivbordet" på min älskade Emily och mina gudbarn Sara och Viktor då vi var på släktträff i Högbo (Sandviken) för 1 ½ år sedan (jag hoppas att det inte var längre sedan för då går tiden för fort!)....



Jag ser själv hur lycklig jag är och jag tror att mina älsklingar också är lyckliga i stunden!
Nu behåller jag denna bild på min näthinna och går in i drömmarnas land å drömmer lyckligt:)

P.S. Ser faktiskt på TV:n om morden på Hallandsåsen och då behöver man positiva saker att tänka på så att man inte drömmer mardrömmar om vad som händer i verkliga livet! D.S. //  KRAMIS KRAMIS

Torsdagsstädning!

Det är ju allmänt känt att de flesta städar på torsdagar och så har även jag gjort i massor av år. Jag har dock kommit av mig med den rutinen och städar när det behövs - vilket är allt för sällan:) Dammet, hund- och katthåren tar över så när min gräns är nådd städar jag!! Men nu har jag sedan ett par veckor bestämt mig för att det måste bli rutin på städning oavsett vad mina övriga familjemedlemmar tycker. De har en mycket högre tröskel än vad jag har - jag orkar verkligen inte vänta på att de skall tycka att det är dags för städning för då tror jag att vi måste kalla in Anticimex:) Det är ju inte så jobbigt att städa om man gör det en gång i veckan för då hinner det inte bli så förjävligt skitigt!! Jag har i vart fall bestämt mig för att jag städar hädanefter varje torsdag - och jag får utgå från att jag inte får någon hjälp. OK - Julia dammsugade sitt rum..........maken såg mycket bekymrad ut över att dammsugaren gick samtidigt som han såg hockey och djuren verkade helt vettskrämda över dammsugaren!! När allt var klart så var jag så nöjd - tände nya ljus lite varstans och njöt av tillvaron. Helt plötsligt så upptäcker jag min lilla kompis som undrar om han kanske inte ska hjälpa till:)



Det finns ingen som kan se så förvånad ut som han.....och dessutom är han det mest fantastiska levande gossedjur som finns:)

Tänd ett ljus och låt det brinna........men släck det innan ni går till sängs! I morgon är det helg igen och sååååå skönt det kommer att bli att komma hem till ett städat hem:) Tack Maria!!!

Städa kan också vara en glädje:) Marran

Djuren har ju också känslor!

Jag älskar verkligen mina djur men ibland är det så  oerhört svårt att veta vad de vill! Leo kan sitta och titta på mig och jama som att jag verkligen skall förstå vad han vill, Isaac tittar på en "under lugg" och ser helt oförstående ut och Zigge sitter och stirrar på mig med outgrundliga ögon! De ser alla ut som att jag skall förstå vad de vill men jag gör inte det???? Jag kollar om de behöver mat, vatten, klappning, promenad m.m. men ibland hjälper ingenting och jag känner mig så hjälplös.............så helt plötsligt så blir de så glada och nöjda utan särskild anledning och vi känner en symbios med varandra och då är allt så härligt!



Nu ska jag sluta jobba och åka till mitt hjärta Emily. Hoppas att hon har kryat på sig - hon har blivit förkyld igen - och så ska vi ge oss iväg på Rusta och ÖB för att handla lite saker som behövs för att städa:) Hon hade planer på att baka muffins igår men hon orkade inte - om andan faller på kanske vi bakar ihop idag också - det skulle vara så mysigt!

Ha en härlig dag mina vänner och skicka lite kärlek till varandra! MIA FIA

Shopping

Om man är på dåligt humör så kan det hjälpa att man får shoppa lite och är man på bra humör så kan humöret bli ännu bättre om man shoppar! Låter vansinnigt men alldeles korrekt när det gäller mig. Jag gick just runt kvarteret med Zigge som mår mycket bättre (han sov hela natten) och så när jag skulle gå upp på kontoret fick jag en ingivelse att gå in på Eeva för det var rea där:) Tro inte att jag hittade något på rean men på nolltid såg jag ett underbart linne och en fantastisk blus som bara ville hem till mig:) till detta så behövdes en topp och så var allt klart på mindre än 10 minuter och jag var några kronor fattigare men så mycket gladare!!!



För övrigt så var jag och maken på förmiddagen till Electrolux Home och beställde vitvaror (byt namn - de är ju inte längre särskilt vita!!) till köket som skall renoveras i stugan. Det var hög tid att fatta beslut så idag skulle det ske. Vi valde rostfria med svarta kanter när det gäller kyl/frys, samma vad gäller micro och inbyggd ugn men så kom det här till spisen. Maken ville ha gas och jag ville ha häll - vi hade först tänkt oss en kombination men med goda råd från kunniga så blev det en stor induktionshäll. Det kommer att bli helt fantastiskt!!

Har också varit inne på flygets hemsida när det gäller vår stundande resa till Thailand och förbokat säten så att vi alla fyra får sitta bredvid varandra. Jag kanske inte har nämnt det tidigare men Julia ska också få följa med och vi kommer få en så trevlig resa! Söta Emily är hemma, jobbar och passar katterna:) Gullungen och jag får ta oss en egen liten tur någon annan gång!

Ha en underbar onsdag - Fridens liljor!

Jag vill känna att jag levt mitt liv!

Jag vill leva lyckligt för att jag är den jag är.......det är strofer ur Gabriellas sång. Det var länge sedan jag lysnnade på texten i den låten men nu har det blivit två gånger denna vecka - är det ett Omen?? Först så hörde jag den i kyrkan i söndags då jag var på Svensktoppsmässa och det var som att jag aldrig riktigt hört orden tidigare och nu så gick jag hem tidigare och då var det filmen "så som i himmelen" på tv och den är ju helt fantastiskt underbart och slutar med Gabriellas sång! Jag tar det som ett tecken!! Således så blir följande devis (eller egentligen så tänker jag ju så men nu är det mer på riktigt): Jag ska leva lycklig och vara den jag är och jag ska känna att jag levt mitt liv!!! Det här är ju riktigt riktigt lysande - nu känner jag inspiration till att ta tag i varje minut av mitt resterande liv:) Man måste sikta högt för att nå någonstans men just nu känns det verkligen som att jag är med i matchen (läs: livet). Vissa dagar får modershjärtat en sådan ömhet för sina barn att jag blir nästan "rädd". Tittade på kort som jag har uppsatta på väggen i kattrummet och fotade av två bilder på älskade Emily och Julia när de var små - jag la ut de på facebook så nu ska även ni som inte har facebook få se bilderna:

 

 Liten Emily för 20 år sedan!

 Liten Julia som bi på dagis för 14 år se´n!

 

Jag kommer ihåg bilderna som igår och hur jag kämpade med att sy denna bidräkt (jag är värdelös på allt vad som heter sömnad) som först Emily hade när hon dansade utklädd till ett bi. Jag fattar seriöst inte vart alla år har tagit vägen men jag blir så otroligt varm i hjärtat när jag ser på bilder som dessa och mitt hjärta svämmar nästan över av kärlek!!

Åter till verkligheten. Mat skall göras nu och ombyte till ridkläder för att skynda iväg till stallet och en omgång på hästryggen! Underbar avkoppling och träning....idag blir det iaf inte hoppning och det känns skönt:)

Livsbejakaren Anna Maria!


Vinterkläder

Nu är jag trött på alla vinterkläder och ändå har jag inte småbarn utan jag behöver bara klä mig själv!! Det är Ok att det är kallt men detta blåsande och snöande som gör att kylan kryper in i alla små vrår när man är ute. Hallen är överfull med dunjackor och vinterskor - tänk när det är så att man bara har en tunn liten jacka som hänger på kroken och fina små vårskor som står vid dörren. Det kommer att bli tider det:)

 Jag vill göra som björnen men vill vara lika gullig som denna katt, alltså sova mig igenom resten av vintern och vakna upp då det är vår!!!

Dessutom är både jag och maken sjukt trött. Zigge verkar inte må så bra för han har nu två nätter i rad vaknat varannan timme och måste gå ut!!! På med några byxor, jacka och ut med vovven i mörka vinternatten - han är ganska så billig på natten men samtidigt så tycker jag ju så synd om honom.

Nu måste jag jobba igen - har varit dålig på att blogga men det har inte varit så många positiva tankar om kärlek som jag kunnat skriva ner! Vädret gör en lite "sur" men det finns alltid en morgondag:)

SNÖYRIGA VINTERKRAMAR // Maria

RSS 2.0