Årets prinsessa❤

Julia har haft ett fantastiskt år och gått från klarhet till klarhet! Jag är så stolt❤


Vi ses igen;-)

Idag har varit en bra dag, sovmorgon och mysig dag! Nu har jag just sett på Stjärnorna på slottet och jag verkligen älskar det programmet:-) nu har min lilla kissemisse snott in sig bland mina fötter - det är härligt att vara efterlängtad & älskad ❤ska nu se återföreningen av Så mycket bättre på paddan, sedan blir det kudden;-) zzzzz


Nostalgi!

Hittade idag igen min gamla pärm med så mycket nostalgi att hjärtat svämmar över;-) fick den här lappen och en sång av en mobbad kille från Skåne i 7:an. Skulle verkligen vilja veta vad han gör idag! Ha ett underbart slut på 2012 och så ses vi igen nästa år;-)


Julens drottning ❤


Killarna mot tjejerna:-)

FIFA var tydligen väldigt populärt bland killarna vilket inte tjejerna var lika glad i;-)


Fler kusiner❤


Kusiner❤

Den äldsta och yngsta kusinen i skaran, så fina❤❤❤


Juldagen...

...inleddes med att halva gänget skulle vara hurtbullar och ge sig ut i skidspåret! Den bättre hälften var inne som soffpotatisar:-)


Korthajarna!

På julaftonskvällen ska det spelas spel och den osannolika duon Hannes & Gunborg vann i fyrmanswist mot Stina & Emily men bra stämning:-)


Julbordet

I vanlig ordning mat i överflöd:-)


Julmys


Zigge❤

Den som njöt mest av vår resa var Zigge:-)


Höga kusten bron!


Bilresan!

Lång färd till Värmland i vinterlandskap men lite mysigt också:-)


Julen 2012

Julen firades i Forshaga och vi samlade ihop gänget i bilen för avfärd dagen före julafton de 89 milen! Uppdaterar med Emilys fina bilder från helgen:-) nu är vi hemma igen och har jobbat lite, maken har tandvärk och fått en jävulskt inflammation som resulterade i att jag ringde tandakuten så nu har han fått penicillin! Har på nytt bokat om vår Thailandsresa och nu blir det Kanarieöarna den 9 februari direkt från Umeå istället på ett Jättefint hotell:-)


I´m alive:)

Jag har varit dålig igen på att uppdatera men det blir så när man kommer av sig och nu ser jag inte riktigt möjligheten att hinna ikapp. Vi jobbar på och det känns verkligen som att vi endast lever för jobbet och dessemellan så behövs all vila man kan få. Vi återhämtade lite energi i stugan i helgen och igår hade vi mor, julia och petter på middag - trevligt! Nu är det måndag igen och en ny vecka full med jobb, träning och den avslutas med julfest på GS med KIZZ-tema, det kommer att bli så kul:) I fredags lämnade jag zigge på djurmagasinet för sin vanliga trimmning men det var en vikarie som var där och hon rakade honom. Han ser inte klok ut och nu då det är vinter och kallt behöver han ju sin päls...jag blir så förbannan. Ska ringa ägaren idag och verkligen anmärka på detta! Nu väntar jag besök // Tjing

RSS 2.0