<3 Love...idag skulle också min svärmor fi...

img_8407 (MMS)

<3 Love...idag skulle också min svärmor fina Louise fyllt 84 år, hon är djupt saknad av så många <3 skottdagen idag men det är tur att jag redan är gift så jag behöver inte fria;-))


Snäll så in i ...

Helvete!! Det är något tokigt med livet, om man är snäll och inte ställer konkreta krav så utnyttjas det och man blir totalt överkörd!! Jag blir så less, besviken och arg över att detta beteende fortsätter trots att man är vuxen!!! Tydligen måste man bli en bitch och ställa tydliga krav, jävligt trist!! Orkar inte förklara vad det gäller men idag är det inte en bra dag:( maken åkte iaf till Stockholm idag då jag fick lite egen tid och har bytt gardiner i köket, jag blir lite gladare av dem!!!


SMS-inlägg

img_3118 (MMS)


Grattis!

Idag är det den 28 februari och det är min och alla andra Mariors namnsdag, en riktigt märkvärdig dag:) Jag hade nog inte kommit ihåg det om inte mamma hade skickat mig ett tidigt sms med en grattishälsning! Jag vill på detta sätt ge alla som har namnsdag idag en blomma - jag har tagit bilden själv, ganska bra (om jag får säga det själv). Det var typ näckrosor i dammar på vårt hotell i Thailand:)



När jag ändå är i farten så kan ni få några bilder till från Thailand, känner att det är läge för det nu då jag tömt systemkameran på bilder;)



Jag behöver väl inte säga att jag håller in magen och andas inte:))



Stranden på Raya Island, notera den svajiga bryggan;)



Den underbara poolen på vårt hotell i Raya:)


Vår plats på Kamala Beach:)

Ja, nu går det inte att sitta och drömma om semester utan nu är det dags att arbeta för brödfödan! Jag har faktiskt varit mycket duktig: Lagt in all förundersökning (ca 3000 sidor) i paddan och sorterat dem i ett bibliotek så att maken ska slippa dra 7 pärmar till Stockholm utan han ska kunna visa att han är en mycket modern man (jag måste ha lite utbildning med honom innan han åker;))!

TJINGELING ALLA FINA och ni som kan: NJUT AV DET UNDERBARA VÄDRET!!!! Våren kanske kommer även i år:)

Måndag och solen skiner!

Japp då fortsätter jag med ett helt vanligt inlägg om mitt eget liv som kanske inte direkt är kungligt bokstavligt sett men ändå väldigt väldigt bra.....jag känner mig faktiskt ganska så pigg och glad för att vara måndag och det måste ju bero på att den här helgen har varit vilsam och härlig! Vi var ju som sagt ute i stugan och det är så avkopplande att vara där trots att jag tvättat berg av tvätt och städat samt att maken jobbade under lördagen och vi var faktiskt här på jobbet även igår eftersom han var tvungen att förbereda sig inför dagens möte med sin klient i Stockholm. Vi var också över för lite trevligt samspråk med kollegorna Lena & Ulf och sedan tog vi oss över till Böleäng där vi blev bjudna på supergod lasagne och en härlig kladdkaka till efterrätt hos Brita och Mats - trevligt som alltid:) Efter trevlig samvaro och då Rolf åkt hem så tog vi en härlig promenad hemåt och Julia hade städat fint efter sig - hon hade haft födelsedagsfest hemma hos oss med tema Barnkalas;) de hade tydligen haft väldigt trevligt och hon hade skött allt superfint - jag är ju lite skadad sedan våra äldre barn haft fester så jag hade allt lite ångest men det hade jag inte behövt och det är skönt att veta tills nästa gång!!



Det blir ju fler kalas i veckan eftersom mamma fyller 78 år på fredag så då vankas det middag hos henne:)

Idag är det räkningsbetalardagen och jag har nu gjort en riktig clean-up bland skulderna, det känns skönt men ändå så hemskt jobbigt - nu känner man sig lite fattig;) men jag ska verkligen försöka att vara sparsam den här månaden men jag har tyvärr kvar den lilla slösan i mig men nu ska jag bli en liten spara:) Kommer ni ihåg tidnignen Lyckoslanten med Spara och Slösa (farmor kallade mig för en av dem och ni kan ju gissa vem och syrran den andra;))



Nu så vill man ju egentligen gå ut i det underbara vintervädret och jag tror faktiskt att jag ska ta mig en liten tur på stan och köpa en ekonomiskt billig lunch, lovar att INTE gå in i några affärer;))

Ha en alldeles fantastisk måndag, ikväll så ska jag och Christel iväg på Indoor Walking igen!!




Estelle Bernadotte!

Jag börjar måndagen med att lägga ut bilderna på den lilla prinsessan eftersom de just NU publicerats i tidningarna så vill ju inte jag vara sämre:)



Ser förstås ut som en normal bebis men eftersom hon är prinsessa så får jag nog tillstyrka att hon är lite extra söt och tjusig ♥

Lördag Love <3

img_1746 (MMS)

Lördag Love <3


Banan Split:-)

img_1461 (MMS)

Banan Split:-)


Middag!

img_0367 (MMS)

Middag!


Jobb idag:(

img_5541 (MMS)

Jobb idag:(


Bilden:-)

img_1916 (MMS)

Bilden:-)


SMS-inlägg

img_4882 (MMS)


Kärlek

Jag är förundrat stolt, glad och rörd över den nya sessan: Estelle Bernadotte, det ligger fint i mun och känsla <3 för dokumentationens skull så var hon född igår 04.26 - jag får nig erkänna att jag är royalist:-)

Efter en jobbig vecka så är vi äntligen i vårt andrum norrmjöle <3


SMS-inlägg

img_0759 (MMS)


Nya livet??

Nu har jag levt sunt i två dagar och jag är helt slut;) Var på SURF igår och red fina Ryza, det var så mysigt men jobbigt......jag hade köpt hem bruna bönor & fläsk som maken gjort iordning när jag sent kom hem - det var faktiskt fantastiskt gott. Jag tar nu igen allt jag sagt om den maträtten, skulle ha kunnat äta dubbelt så mycket men det är ju bäst att hålla igen, tog en kopp te och en skorpa till kvällen och sov underbart skönt i natt men när jag vaknade i morse kände jag mig bakfull??? Jag var helt slut och nästintill groggy....hur är detta möjligt?? Min kropp kanske inte är gjord för träning???




Fortsättning följer i alla fall idag då jag och Christel skall på IKSU för att köra Indoor Walking - det kommer att bli en "nära-döden-upplevelse" känner jag men he je ba å bit ihop:)

Nu jobba, jobba, jobba:) maken åkte till Lycksele i morse men han är på väg tillbaka - i morgonbitti står tandläkaren på schemat igen - bläääääääääääääääääääää!!!!



Söndagsmys:-)

Igår var det vilodag och jag fick bästa myssällskapet, ibland är Leo helt underbar att vara med och ibland tror man att han har ADHD....nu måndag och mitt nya liv börjar igen;-) jag känner mig så fet att det här går inte så nu blir det nyttigare mat, sundare leverne och träning på iksu!!! Christel köpte också kort där idag så nu har jag en till träningskompis men idag så åkte jag upp dit själv; cyklade 10 min, powergick i 40 min och rodde i 10 min:-)) i morgon blir det ridning och ingen mer ost!!!! Nu halv 8 från Umeå !!


RT27

Igår var det 60-årsjubileum för RT-27 och vi hade lite förfest på kontoret med de pingviner som skulle gå (Ronny, Per, Nisse och Håkan med fruar samt Roland) vi hade en mycket trevlig kväll på jobbet och sedan på allstar:-) maken höll tal!! Idag är det en vilodag:-)


Julia <3

Min älskade fina dotter Julia fyller 19 år idag:-) jag är så stolt över henne att jag nästan spricker! Igårkväll firade vi henne med middag på peppes och det var jättetrevligt :-) idag på dagen D så fick hon uppvaktning med tårta och så ska hon iväg till bästa storasystern ikväll och vi ska på RT-fest!! Hipp hipp hurra för Julia idag!


Denna dagen...

intet ett liv! Vilken trist dag som avslutades med filmen "Walk the line" och så känner jag att livet är åter igen;-) godnatt <3


Kvinnor kan!

img_9223 (MMS)

Kvinnor kan!


Aktuell status!

Kom hem för en halvtimme sedan, har varit vaken i 12 timmar, maken verkar dröja i Luleå och precis så här känner jag mig:-) jag och Julia vilar lite innan jag ska göra min favoriträtt som endast kan ätas när Per är borta: kyckling el fläskfilé i bitar som steks, gör en currysås, koka ris och till detta serveras mango chutney, bananer, mandariner och jordnötter!! Mums


Kärleksdagen!

♥Tjoho idag är det alla hjärtans dag och vart har jag varit???? Jo på Tandläkarhögskolan kl 08.00 i morse, kunde faan inte sova inatt heller, fick en sådan jäkla ångest över att jag skulle dit och att jag inte skött mig som jag ska....men det var inte bara dåligt men det var ju ändå inte bra heller!!! I nederkäken hade det blivit mycket mycket bättre så där fick jag beröm men i överkäken var det också ganska bra men inte framtänderna, de ville typ operera men jag sa absolut NEJ - jag vägrar!!!! Ok, då prövar vi att behandla en gång till och så ska jag verkligen göra allt för att mina framtänders fickor ska bli mindre.....nog om detta helvete!



Innan tandläkaren så uppvaktade jag maken med paket och fika på sängen eftersom han fyller 57 år idag;) och Julia fick också fika på sängen med en liten alla-hjärtans-dags och hundvaktspresent (Kanebomascara 38 grader) - jag tror att båda blev nöjda! På jobbet var det stressigt och det blir ju så då man är borta någon dag men nu har jag styrt upp allt som jag kan göra och ska lämna kontoret för handling och lite förberedelser inför kvällen:)

Maken åkte till Luleå och jag har ju tidigare skrivit att jag skulle följa med honom men det fanns inte en chans i världen att jag skulle orka det utan han fick ändå trevligt då han gjorde sällskap med en kollega! Jag har inte sådana krafter att jag orkar med för mycket nya intryck och människor så det blir till att vara hemma i lugn och ro och ladda batterierna för den här veckan och stor baluns på lördag! Ska gå ner och köpa lite blommor för att uppvakta mamsen, Emy och mig själv på Alla hjärtans dag! Tror inte att jag orkar att fara och rida men vi får se om jag lyckas återhämta mig innan kl 17.00! Puss ♥ Kram till Er alla!


Snabbtåg:-)


Måndagsmorgon!

Vi åt en underbar middag och Så ska det låta var underbart underhållande:-) därefter så sjönk jag ner i hästens säng med underbara duntäcken.....tror inte att jag sovit så skönt någonsin:-) maken åkte iväg på jobb och jag gick runt i pyttelilla Mariefred, här kommer lite vyer och jag kan väl nämna att jag hittade två till av mina underbara tekoppar/soppskålar;-))


Marängswissen:-)

Bilden kommer nu från gårdagens inlägg tillsammans med interiören från Skänken på Gripsholms wärdshus;-)


Världsklass:-)

Mariefred är inte stort och vi är absolut inte här i rätt tid men så mysigt och lungt! Supergod middag och här här husets variant på marängswiss:-))


Gripsholms wärdshus;-)

img_7691 (MMS)

Gripsholms wärdshus;-)


Som man bäddar får man ligga;-)

img_6502 (MMS)

Som man bäddar får man ligga;-)


Romantikpaket <3

img_0128 (MMS)

Romantikpaket <3


Utsikt från rummet!

img_5062 (MMS)

Utsikt från rummet!


Gripsholms wärdshus anno 1609

Så var vi framme, jättemysigt och fint med utsikt över Gripsholms slott:-) nu väntar fika, promenad och lite längre fram middag!! Bilderna kommer separat:-)


Stockholms centralstation!

img_0682 (MMS)

Stockholms centralstation!


Dagens lunch:-)

img_2081 (MMS)

Dagens lunch:-)


Biljetten!

img_4297 (MMS)

Biljetten!


Söndag:-)

Igår hade vi en fantastiskt trevlig kväll med underbar mat hos Christel och Peter tillsammans med Thomas och Birgitta Axelsson :-) vi besinnade oss och gick hem strax efter 12 men jag tog en promenad med zigge och spelade wordfeud till 02.00;-) ganska pigg ändå i morse, flyget tog oss till Stockholm Bromma kl 11.00! Väl framme i Stockholm så fick vi vänta på tåget till Läggesta så vi tog en härlig lunch på Royal Viking:-) nu sitter vi äntligen på tåget .....vad gör ni en vanlig söndag?:-))


Fina Julia fick sin födelsedagspresent i f...

img_3521 (MMS)

Fina Julia fick sin födelsedagspresent i förskott eftersom hon är sjuk:-) jag skulle också vilja ha en onepiece....


Min hjärna....

är inte riktigt i ordning:) Jag har ju haft en stroke och den satte sig ju på sifferminnet men jag tycker att jag nu kommit över detta och jag dubbelkontrollerar inte mig själv numera men det måste jag nog göra. Igår noterade jag att jag skrivit in en muf på fel datum men som tur var hade jag inte bokat in något på rätt datum så det gick att lösa utan några problem! Idag så får jag ett mail från Norweigan med tider för vårt flyg på måndag och till min fasa så ser jag att jag bokat en resa mellan Stockholm och Umeå kl 08.30 på måndag......jag blir tokig men detta gick givetvis också att lösa även om det kostade en liten slant;) Jag måste börja på att skärpa till mig och dubbelkontrollera mig själv igen när det gäller siffror!!! Nu är detta glömt och vi kilar snabbt in mot helgen:) Ikväll åker vi ut till stugan och kopplar av för sedan blir det intensivt; På lördag blir det rysk middag hos Chris och Peter med Thomas och Birgitta Axelsson eftersom Per, Peter och Thomas skall till Kiev på fotbolls-EM så ska vi sammanstråla med varandra, det kommer att bli så trevligt:) På söndag kl 11.00 flyger vi till Stockholm, checkar in på Gripsholms värdshus och njuter av mysig atmosfär och romantikpaket <3, på måndag ska Per och jobba på Mariefredsanstalten och sedan flyger vi som sagt var hem på kvällen....På tisdag är det alla <3 dag och Per skall uppvaktas men han ska då upp till Luleå på jobb så eftersom det är hans födelsedag så följer jag med och vi sover över där till på onsdag för då kan vi gå ut och äta en god middag:) Ha nu en riktigt fin fredag mina käraste vänner:)

Godnatt!

Så var det dags igen:( jag bara älskar de här ensamma stunderna på kvällen när jag är helt själv:-) skulle kunna vara uppe hur länge som helst men mitt förnuft säger att det är dags så......


Visdomsord


Inköp nr 2:-)

Hittade också ett par nya joggingskor i Boden som är ett måste för att jag ska komma igång med träningen IGEN;-)) snygga dessutom med blanka lila detaljer!!


Boden!

Var vänlig hustru och följde med maken till Boden. Kallt och långt....eller som en vän skrev på FB: "Det finns en plats på jorden där solen aldrig ler. Den platsen heter Boden och dit vill jag aldrig mer!"...

Jag fördrev ett par timmar där och shopoholic som jag är så hittade jag denna underbara ljusbricka med ljus, mycket vackert enligt mig själv, maken säger att han inte begriper sig på sånt men mysigt blev det!!


Zzzzzzzzzz;-)

Nu lovar jag att gå isäng:D


Gullego <3 nr 2

Så konstig jag är;-) får genast dåligt samvete för att jag la in en bild på Emy så nu måste jag enbart för min egen skull lägga in en bild på bästa fantastiska Julia som hade en enastående helg i Stockholm på kemidagarna men jag avundas inte hennes val till hösten fast hon klarar nog valet bäst själv utan hennes tossiga mammas synpunkter;-)))


Gullego<3

Finaste underbara Emily i sin rosa mundering som liten bebis:-) jag blir alldeles varm!!


De bästa!

Jag har åter igen varit i nostalgins källare och grävt:-) syster Stina åkte till USA som aupair 1981 (jag kunde ha åkt men var för mesig:-)) och vi firade av henne på smedsvägen i Sävar med allt vad det innebär:-) här kör vi till U2 "In The Name of Love" med bästa syster yster och bästa vännen Kajsa, det var tider det!!ok, jag vet att jag sa godnatt men....;-))


Glöm aldrig detta!!!!!


Konsekvensanalys!

Det blir ingen liten valp nu, när förståndet får tala så inser jag att mitt hjärta skenar iväg ibland:-) jag hade givetvis fixat det men det hade inte varit rätt just nu så jag hoppas att lilla Elvis kommer till ett underbart hem! Idag var det teori på SURF men det är en härlig hemkänsla att bara åka dit och va:-) maken hade en helvetesresa till Boden igår, skador på bilen och eftersom han ska till Boden i morgon så tänker jag på äktenskapets löfte, i nöd och lust, och följer med honom!! Snällt?? Ja, jag vet...<3 puss & kram till er alla!


Good old days!

Måste bara dokumentera en härligbild från konfirmationdag i slutet av 70-talet!!


Julia <3

Har missar att lägga in bilden från VKi torsdags, behöver väl inte säga att jag är stolt;-)


Godnatt:-)

Jag vill inte gå i säng för då blir det söndag och helgen är slut igen !!!


Hundar!

Jag var ner till Eva igen och sötnöten har tagit mitt hjärta men ska jag verkligen eller ska jag använda hjärnan?? Vi reser mycket men är hemma mest, måste fundera under veckan:-) han är ju underbar!!


Vinterdag i norrmjöle! Minus 30 grader i m...

img_2420 (MMS)

Vinterdag i norrmjöle! Minus 30 grader i morse, kallt som satan!!! Härligt inomhus med brasa:-)


Elvis vill flytta hem till mig:-) vad ska ...

img_7480 (MMS)

Elvis vill flytta hem till mig:-) vad ska jag göra??


- 22 grader :(

img_6489 (MMS)

- 22 grader :(


RSS 2.0