Kulturnatta!

Är så stolt över Julia och de andra tjejerna i Stereo Divine - ett föredöme för tjejer, stå upp för er själv!!! Fantastiskt väder och två härliga spelningar:-) 
Älskade barn❤️r

❤️❤️❤️❤️
Stort tack också till 4SOUNDS som lånade ut en symbal:-)
Vi träffade också på underbara ungdomar som ville att vi skulle börja med aikido 👍

Vi avslutade på Rådhustorget med Mikael Wiehe, mysigt men lite för mycke politisk propaganda i mellansnacket!!


Hälsoresan:)

Ni som följer mig tror väl att jag inte är riktigt klok och det kanske jag inte är men som jag tidigare berättat så är jag en jojo-människa eller hur jag nu ska beskriva mig. Går in i kortare projekt med full kraft - antingen på eller av:) Maken och jag bestämde oss för att vi måste ha en liten "fasta" nu innan sommaren så igår började vi med Nutrilett och kommer att hålla på fram till nästa fredag då det är Arbetsplatsfest. Vi kommer att köra flytande mat i form av Nutrilett, smoothies och lite sopp/buljong för att försöka att komma i form. Vi har således klarat av första dagen med bravur och var inte allt för hungriga i morse heller. Go go go mot nya mål!!!! Nu väntar och längtar vi in solen och värmen så att vi kan åka ut till stugan till helgen, kanske ta hem husbilen och låta katterna njuta av uteliv <3

❤️sara❤️

Lilla mamma har åkt ner till Värmland för att närvara vid Saras konfirmation (kommer inte att glömma att hon inte kom på Emilys -sitt första barnbarn- konfirmation då hon var på Gotland) men är glad för att hon är på Saras! Lillebror Putte har uppdaterat mig med bilder - tack Brolle❤️
Mor på plats hemma i Forshaga! 
Mor i Hammarö:-)


❤️min guddotter Sara ❤️

Mamma med stiligaste Jesper & Hannes, oj vad stora de blivit;-) ❤️

Konfirmationen i Forshaga kyrka! 

Konfirmanden Sara Söderberg❤️

De finaste brorsbarnen Jeppe, Sara och Hannes! 
Skön söndag till er alla, maken har haft full arbetsdag med häktningsförhandling och polisförhör:-) i morgon börjar ny vecka och nya hälsomål igen!!!!:-)) ❤️

Isaac ❤️

Som vi längtat efter att få hem Isaac och nu är han här, tack emily❤️ Trodde att Leo skulle bli gladare men det var som att han bara varit borta en dag!


V75

Igår var det dags för den årliga travfesten i Umeå trots dåligt väder! Vi försökte tagga upp oss men vi hade inte flyt med spelet och så blir det lite ovärdigt med all fylla där:( dock så visste vi att maken skulle jobba tidigt idag så vi kanske var färgade av det också.....! 
Tack vare vår sinnesstämning så gick vi typ +-0 😉

F!

Är det möjligt så att FI är mitt val i år? Ja, det lutar faktiskt åt det eftersom deras politik handlar om jämställdhet för alla oavsett kön, ras, sexualitet etc och det är så jag också tänker! Lika värde för ALLA❤️Har egentligen aldrig engagerat mig i politiken men har innan FI haft mina tankar åt vänstern eller miljöpartiet just med tanke på solidariteten och att vi måste hjälpas åt att trygga vår värld för kommande generationer men viktigast just nu är faktiskt att frågan om alla människors lika värde viktigast så min röst lutar åt rosa💖 (dessutom min favoritfärg)! Tack vare Emily som är engagerad så var både jag och Julia med henne på torgmöte med FI! Engagerat tal av Umeås Margareta Gärding och som vanligt vältaligt med Gudrun Schyman! 
Jag har under en längre tid vägrat att se tiggarna i Umeå, förnekat att de finns och på så sätt hoppats att de ska försvinna - så naivt!! Efter artikeln i vk om den gravida Maria har jag sökt efter henne för att ge ett bidrag då jag har euro i plånboken sedan Spanien. Idag efter att ha lyssnat på FI om mänskliga värderingar och rättigheter så hittar jag henne och ger mitt bidrag till henne som inte är så mycket för mig men förstår att det gör skillnad för henne, tacksamheten är enorm och jag känner skuld trots att jag ger!! Vill göra mer men vad?

Väl hemma så fick det bli chokladbollar med polkaströssel sim tröst och raggmunkar med fläsk till middag:-) 
Hittade också skylten jag letat efter så länge till vår fotovägg här hemma ❤️


Jag fick det finaste omdömet av min bästaste bästis idag på Facebook; att jag är en sann filantrop (fick slå upp ordet och blev stolt!) ❤️❤️❤️❤️




Jag kan själv!!!

Ibland är jag tjurigare än själva faaaan och då får jag betala ett högt pris! Åkte in till stan på fredagen och köpte mer buskar och plantor, har blivit lite trädgårdstokig:-) väl hemma så höll Per på med sitt projekt och köpte inte alls min ide om var buskarna (tujorna) skulle vara eftersom det var för stenigt där men jag var fast besluten om att det var just där jag skulle ha dem så om inte han ville gräva så KAN JAG SJÄLV!!!:-) oj vad jag grävde med spett och spade och det blev superbra men konsekvensen av mitt agerande är att jag nu typ har ryggskott!!! Vila, värme, rörlighet och Tradolan är medicinen och jag vet att det snart går över, har varit med förr;-) glömde dock ta kort på min plantering men det kommer! Käraste svägerskan Lena och Janne kom till oss på fredagskvällen och förgyllde tillvaron med middag och dans:-) 

På lördagen var det distriktsfinalen i Livekarusellen på folkets hus så jag åkte in mitt på dagen, hämtade upp Emily som kom från Sundsvall och så käkade vi middag på eurasia med BÖRJE innan det var dags! Det var jättemycket folk och de är så fantastiskt duktiga att jag blir rörd varje gång jag ser dem, så härlig energi och så underbar spelglädje:-) de fick bäst betyg från juryn men förlorade på publikrösterna:( de blev 3:a❤️



1 Maj!





Japp, det var denna dag i bilder! I morgon lite jobb sedan helg igen;-) natti natti zzzzzzxzz

Valborg!

Maken eldade tydligen medans jag var i stan och hämtade mamma så att t.o.mhanblev räd!! N

Kunde ha slutat med en riktig katastrof!!jag var iaf och köpte tujor sim jag är supernöjd med, håller nu alla tummar för att de tar sig;-) Julia och Petter lånade mercan och kom ut på middag, älskade ungdomar som förgyller min tillvaro❤️ 
Nu har jag gjort en lite snabb uppdatering, klockan är halv 5 på natten och jag aka försöka att somna om en stund! Kram och Glad Vår - tack Lena Norman för din hälsning, jag snor nu den av dig för det var så mysigt! 

Spanien!

Jättefint och mysigt men inget köp för oss än;-)
Superfina hus som vi båda älskade men....

Alla är vi olika men Brita & Mats har hittat sitt drömställe och är så glad för dem! Erica, Nicke och Halima var med dem nu till påsk och givetvis också guldklimpen som vi fick förmånen att umgås med ❤️❤️❤️

Hasta la vista! 

Snabb uppdatering i bilder och för formens skull ska noteras att vi var i Spanien i påskas;-) 

Stereo Divine ❤️

Så var det dags för Julia och hennes band att delta i sista deltävlingen i Livekarusellen och förra fredagen sävar det på Hartvigsgården på grubbe! Jag tog med mig mamma och tjejerna levererade verkligen:-)) 

De tog sig dessutomvidare till distriktsfinalen som är på folkets hus på lördag!! Vi har också blivit med smart -tv i stugan och flyttat Tv:n framför fönstret, detbleb toppenbra och särskilt då vi fyndade den perfekta bänken på Jysk :-)


Tatueringsdags!


Glömde i förra inlägget på Brita och Mats med varsin sex-on-thebeach på stranden ❤️ Det enda jag köpte i Spanien var en krukväxt - en till Hibiskus, jag har blivit helt betagen i denna blomma 🌺🌼
Efter hemkomsten från Spanien så följde jag min kära svägerska Lena till Holmsund för att göra sin efterlängtade tatuering och den blev superfin, jag blir faktiskt lite sugen på att göra en själv;-) 




Spanien


Så tog vi oss iväg till Spanien för att dels se hur Brita och Mats har det men framför allt för att se på några fastighetsprojekt :-) hade bokat lägenhet via booking.comi Punta Prima, väldigt prisvärt (330 eur/6 nätter) så jag var lite tveksam till läget och standarden men det var fantastiskt! Vi kom inte isäng förrän 03.00 och upp tidigt då vi skulle träffa Warren för en rundtur! Han tog oss runt i bil hela förmiddagen så att vi fick se omgivningarna! Mycket bra:-)

Vi är också ute med Ulrich som visar oss områden och objekt i Torrevieja! Vi fastnar verkligen för ett superfint/mysigt hus på ett lugnt inbott område med eget citronträd och vackra blommor :-)

Det är mycket lockande att köpa både pga priset och läget men vi ställer oss frågan - passar det här oss?? Vi har nog båda kommit fram till att det inte är något för oss nu utan vi har så mycke hemma och är ff sugen på att resa runt i världen men om 5 år vet man aldrig;-)

RSS 2.0