skrivkramp:)

Ja i dessa tider är det inte lätt att få tid för att skriva några inlägg på bloggen:) och nu då alla gäster åkt hem är jag helt slut och har skrivkramp.....mitt nyårslöfte är att ta mer tid för mig själv och även bloggen, vi får väl se hur det går. Idag har jag en dag i stugan med inga måsten. Skyndade mig att städa ur stugan igår och idag så gör jag små punktinsatser mellan avsnitten i Glee som jag har på min dator - det är en helt underbar serie som gör mig så glad:)
Ha en härlig onsdag och så lovar jag att bättra mig!
Tack också min härliga familj för att ni finns och att vi har det så mysigt tillsammans!
KRAM TILL ALLA !

Julfrid:/

Nog är det ett konstigt ord i dagens tider;) Vi stressar som dårar och handlar som tokar fast egentligen säger vi alla att julen handlar om att umgås men vi lever absolut inte upp till det!! Jag blir nästan tokig och samtidigt så älskar jag julen med all dess pynt och levande ljus... dubbebottnat! Julstädade iaf stugan i går och upptäcker att toalettstolen läcker och det kändes verkligen så mycket att det måste åtgärdas, maken var på Flyers julfest och kunde inget göra...jag var på middag hos bästa vännen Britta (oj så trevligt vi hade)....men idag så skulle åtgärder vidtas;) Iväg på Obs för att köpa nya grejer till toastolen och sedan iväg till stugan, det visade sig givetvis att hela stolen måste bytas och så åter till stan och lämnade åter alla saker på Obs;) sedan tog turen sig till K-Rauta och där hittade vi en ny stol som lastades i bilen och nästa projekt var att hitta den frysta laxen som skall påbörja sin gravning i morgon. Åkte först till Ica Kvantum men tyvärr, vi hittade dock annan julmat och på vägen så ringer Emily och mor som behöver skjuts i detta oerhörda snöväder ....


Åkte förbi jobbet för att hämta morgondagens akt och lämnade sedan maken hemma för att fara ut igen och hämta upp Emy som skulle till Teg, jag hittade laxen på Rimi och sedan så åkte jag upp på ÖK för att hämta mamma som jag skjutsade till stadskyrkan dit hon skulle på julkonsert, landade hemma och vi bjöd ungdomarna på gräddstuvad pytt, GOTT! Handbollstjejerna gjorde det superbra men mäktade inte på Norge i finalen så nu  har jag landat i soffan och sitter djupt och skönt!

Hoppas alla haft en mysig fjärde advent - nu är det nedräkning mot den stora dagen;)

KRAM TILL ER ALLA ♥ Marran


Vad gillar ni mitt fynd på rusta? Tulpaner...

img_6713 (MMS)

Vad gillar ni mitt fynd på rusta? Tulpanerna ska lysa upp lillstugan i vintermörkret - jag älskar den och dessutom så fick jag köpa visningsexet för 99 kronor, superfynd!!


Ännu ett sagolikt vackert träd vid vänorts...

img_0734 (MMS)

Ännu ett sagolikt vackert träd vid vänortsparken, njut;-)


Vinterns storhet är kylan;-) trots -20 gra...

img_0653 (MMS)

Vinterns storhet är kylan;-) trots -20 grader var det en fröjd att gå hem från jobbet! Jag kunde inte se mig mätt på allt det vackra, var tvungen att ta av mig handskarna för att fota ;-)


Nästa steg i filten;-)

img_5724 (MMS)

Nästa steg i filten;-)


Jag har köpt nya filtar på BOOM - de är he...

img_5227 (MMS)

Jag har köpt nya filtar på BOOM - de är helt underbara och min älsklingskatt njuter också!! Ha en underbar lördag och missa inte "så mycket bättre" ikväll, ett fullständigt underbart program <3 kram


Igår var finalen i idol och Jay vann! Inte...

img_1208 (MMS)

Igår var finalen i idol och Jay vann! Inte oväntat men jag trodde att han kunde förlora dels för knarket och dels för att minnah var lysande igår! Trots allt så vann den bästa sångaren;-) en god vän med familj satt bakom Jays familj och fick en glimt av henne också! Kul Eva ;-)


Granen är klädd:-) rött & guld! Första gån...

img_3424 (MMS)

Granen är klädd:-) rött & guld! Första gången en gran är på plats i stugan!!


RSS 2.0