Hallströmmarna❤

Vi älskar våra möten och det finns alltid bra anledningar till att ses flera gånger per år men nu hade vi en speciell anledning då Katarina (Kina) fyller 50 på söndag:-) vi överraskade henne med picknick på Bölesholmarna och oj så mysigt och trevligt vi hade det! Grattis igen Kina ❤❤❤


Bröderna brothers ❤


Syrener!

Vårt lilla syrenträd i stugan är fantastiskt vackert just nu;-)


Midsommar vid havet!


50 år!

Idag är det bästa Kajsas födelsedag och vi har så lång historia ihop, letat i fotoalbum och mitt hjärta svämmar nästan över när minnen väller över...❤


Trött, tröttare, tröttast....

Jag är så sjukt trött men inte undra på det då jag sover som en kratta på nätterna!!! Jag svettas och katterna turas om med att väcka mig när de ska sova hos mig....söta men jobbiga och de kan inte sova samtidigt hos mig utan de byter av varandra; ) Maken sover som en stock och märker överhuvudtaget inte av mina sömnproblem....typiskt.

Nu blev jag upptagen igen, återkommer inom kort!!!
PÖSS:)

Wien!

Nu åker gubben och Oskar till Wien för att se Sverige spela VM-kval mot Österrike:-) själv är jag hemma för i helgen blir det operation flyttning Emily till Sundsvall! Jobbigt men nu är det bara att bita ihop och få det gjort, ska sova en liten stund till (klockan är 5.00) - och Pers taxi är på gång:-)


Mina älsklingar❤

Rotar bland bilder, blir sentimental och leker med ramar! Mina gullungar som blivit så stora! Även bild på mig som liten;-)


Köket i stugan!

Det är helt sjukt i stugan men nu står det och torkar, fick iaf ett bra mail från Lf idag och vi ska ha möte dör ute nästa vecka om lösöret!


Måndagsmys!

Jag mådde verkligen lite dåligt igår, svettades och hade oerhörda humörsvängningar....klimakteriekänningar??? Idag var det bättre och nu njuter jag lite av att det blåser & regnar ute medans jag ligger och kollar på TV;-) känns som en perfekt måndagskväll! Gjorde en klassisk kasslergratäng med ananas och het champinjonstuvning i ugn som avnjöts med sallad, majs och blomkål - mycket gott och hallon/blåbär till efterrätt! Nu är det snart helg igen, crazy week!


Katter❤

Våra katter (Emily och Julia) är fantastiska men Isaac är faktiskt lite bättre eller "dummare";-) eftersom vi inte vill ha dem i husbilen så gjorde jag om Lillstugan till Kattstugan, det blev jättemysigt och Isaac accepterade ganska omgående att här ska jag bo medans Leo var mycket tveksam;-) Vi gjorde så upp en brasa där och satt där en bra stund och till slut så gav han upp och kom in! Dock så tror jag att det var lite jobbigt för dem att vara ute i stugan då de inte kunde gå in i huset där de känner sig hemma men mysigt ändå att få vara utomhus! Väl hemma så sover de som tokar...Leo bor i en garderob och Isaac har parkerat i min säng...de är såååå söta och gossiga❤


Barn ❤

Idag har det varit en underbar dag även om det regnade på eftermiddagen (ganska skönt) men vi hann klippa och kratta gräset med hjälp från vår lilla kompis som också kom på att vi skulle göra om växthuset till en oas för katterna;/) det är underbart med barns spontanitet och idéer som ska förverkligas omgående!;-) nu ska vi bara vänta och se om någon kisse vägar sig in i vårt fina glashus;-) hej hej lördag från lillstugan!


RSS 2.0