Grävmaskin på plats som hjälper till att b...

img_6715 (MMS)

Grävmaskin på plats som hjälper till att bygga en stenmur:-) det blir toppen !!


Trötta hjältar! Vi höll igång till halv 3 ...

img_1717 (MMS)

Trötta hjältar! Vi höll igång till halv 3 så idag är man lite mör men nu är det ingen vila....


Igår var det kombinerad tjej- och hundfest...

img_4935 (MMS)

Igår var det kombinerad tjej- och hundfest på Måbärsvägen:-) oj så kul vi hade!


Present från mannen i mitt liv <3 den är o...

img_1252 (MMS)

Present från mannen i mitt liv <3 den är ofattbar (41 diamanter) och jag älskar den! Äntligen eftersom han länge velat ge mig en fin klocka men jag har tyvärr inte gillat dem han visat mig tidigare men nu så!!! Ok, jag är värd det och som han ödmjukt uttryckte det så har han inte gett mig något på alla födelsedagar eller julaftnar:-)) nu har han åkt till Göteborg och jag njuter i stugan med Julia. Kram


Vad är det för dag idag?

Joooooo, det är min födelsedag:) GRATTIS till mig själv!


Jag är så otroligt lyckligt lottad som har två så fantastiska döttrar! Emily och Julia har varit med oss i stugan i Norrmjöle och jag har blivit firad i tre dagar eftersom Emily inte kunde stanna och fira mig på min riktiga dag då jobbet kallade! Igårkväll fick jag i alla fall ytterligare en present och det var från Emily och Mamma, det kommer att passa perfekt till mitt nya JAG;



Undrar hur snygga naglar jag kommer att få??? Det kommer att bli fantastiskt och nu ska jag bara beställa tid för en klippning också, tänker att jag skall göra min lite extra snygg innan Budapest och Sverigematchen (kanske ska göra naglarna i blågult??? eller inte:)

Julia stannar kvar i Norrmjöle och ikväll ska vi fira tillsammans med pizza från Roberto och mys tillsammans. Per skulle åkt till västkusten igår men p.g.a. det hemska mordet på Teg fick han ändra sina planer så han åker ner i eftermiddag för att kunna delta i Tjörn runt imorgon!

Nu blir det en helt vanlig dag med jobb ett tag innan jag får njuta av fredagsmyset med Julia!

KRAM TILL ER ALLA ♥

Jag har redan blivit firad i två dagar av ...

img_3662 (MMS)

Jag har redan blivit firad i två dagar av mina älskade döttrar och fått fantastiska presenter (liten hårddisk full med serier & filmer, tunikor och datafodral)! Nu är tårtan bakad och ikväll firar vi igen:-)) kram


Slutet på början....

Ja idag får man väl säga att semestern är slut!!! Nu känns det som att hösten kommit även om helgen var underbar:) Vi bor ju fortfarande ute i stugan för man ska renovera vårt badrum så vi kommer att bo där ute augusti månad ut och då blir det lite av den härliga semesterkänslan kvar så vi får njuta lite till men jag måste måste nu mentalt förbereda mig än en gång på att starta ett nytt LIV - jag vet inte i vilken gång av ordningen det kommer att bli men skam den som ger sig!!!!



Jag har nu typ 14 dagar på mig att mentalt påbörja "operation nytt liv" och det känns rent ut sagt förjävligt men jag har själv satt mig i den här situationen så jag måste själv ta mig ur den. Vi åker till Budapest den 1-4 september och MÅNDAGEN DEN 5 SEPTEMBER smäller det!!!! Detox innebärande vitaminfasta igen och INGA cigaretter mer - jag vill inte men MÅSTE, det finns ingen återvändo men det kommer att bli fruktansvärt tråkigt i mitt liv men jag ska fylla det hålet med träning:) Låter helt otroligt men än en gång så ska jag göra ett försöka att få endorfinerna att bli mitt nya gift och det kan bara ske genom träning. Jag ska köpa kort på IKSU sport och fortsätta det som jag och Julia påbörjade i våras (zumba, stepup, aqua och kanske något annat) sedan har jag ju ridningen och om jag vill kan jag också gå på drop-in-ridning på torsdagar och fredagar. Efter gårdagens ridning så måste det ju vara den bästa träningen ever eftersom jag knappt kan röra mig i dag!

Jag kan väl också passa på att göra ännu ett tillkännagivande: JAG SKA INTE SPELA GOLF:)



Det verkar ju lite trevligt och det är ju fina omgivningar men jag har inte tålamod för golf och jag tror även att min man förstår att det är inte min grej. Det skulle vara jätteroligt om vi någon gång kunde spela tillsammans och när man är ute på semester vore det ju ett kul intresse att ha tillsammans men jag tror att vi umgås tillräckligt mycket med varandra så det är skönt för Per att få ha golfen för sig själv!! Eftersom jag är en person som ofta ändrar mig så skall jag väl inte utesluta att jag börjar med golfen när jag blir pensionär eller något sådant men just nu lägger jag hela den idéen med utrustning på hyllan!

Ja, det var just detta som jag ville berätta för Er fina att mina sötebrödsdagar snart är slut och att jag ska bli en smalare och sundare Maria!

Till er alla avslutar jag med en av mina sötaste nallar:)

HA EN UNDERBAR VECKA - det ska jag ha, för mina finaste döttrar kommer och är med mig i Norrmjöle, vi skall njuta och fira min födelsedag på torsdag! Maken skall till Boden på onsdag och sedan till västkusten för att segla så jag kommer att njuta några dagar av mitt, flickorna och goda vänners samvaro:)


En skogspromenad är aldrig fel:-)

img_3851 (MMS)

En skogspromenad är aldrig fel:-)


Grönsaker är vackra:-) idag har jag och Ju...

img_7084 (MMS)

Grönsaker är vackra:-) idag har jag och Julia varit till hörnefors på tokrea på H&H, man blir aldrig besviken! 10 plagg för 1200 kronor och då var det 3 par jeans åt julia :-))nu slappar vi i stugan eftersom vädret är lite trist! Maken är i stan och jobbar ihop vår shopping:-) ha en mysig fredag!!


Borta bra men hemma bäst:-) idag har jag v...

img_4271 (MMS)

Borta bra men hemma bäst:-) idag har jag varit och jobbat och faktiskt spenderat en stund på stranden med min kära vän Britta! Väl hemma så satte jag och Julia igång och städade! Skönt och fint blev det;-) vill förära er med en bild på en fantastisk blomma som jag köpt på Ikea - ha en trevlig kväll med allsång:-) kramisar


RSS 2.0