Ny blogg....????

Tydligen så har det hänt något med blogg.se - jag har skickat en mängd inlägg via sms men det har inte hänt någonting här på bloggen och nu är det en ny sida - fattar ingenting!!! Måste verkligen sätta mig in i detta någon dag men det blir då inte i dag - ni får ha överseende med att det är ett uppehåll i mitt bloggande - blir så less på att det hela tiden skall vara nymodigheter - vad är det för fel med det gamla??? Ska se om jag kan ladda upp en bild till Er i alla fall mina trogna vänner:)
 
Japp, det verkade funka:) Här är maken på sin årliga klippning hos den snabbaste och bästa frisören vi sett och numer känner han igen Per - kostnaden är 5 Euro och det tar ca 5 minuter och så blir det väldigt bra!!!
 
Ha en underbar dag - vi hade vår sämsta dag igår då bilen inte startade när vi skulle flytta hem från stugan och så var det ett skyfall från himlen:( Inte kul dag men idag känns det bättre!

Malta del 2:)

Som jag berättade så kom vi direkt till Paradiset och vi hade fortsatt några trevliga dagar med Lenas bror med familj sedan sa vi adjö till dem men Johan stannade kvar med oss och så kom vår vän Viktor Bonello med på båten. Vi åkte ut i tre dagar och sov i naturhamnar - helt underbart även om det var tropiskt varmt så båda nätterna valde jag att sova utomhus till stor del. Viktor sov i sittbrunnen varje natt :)

Här kommer lite utvalda bilder från dessa dagar!
 
Oj, nu blev det en bild från de första dagar men den är skön så den får hänga med:)



Det här är Fungus Rock och där sov vi en natt - helt fantastiskt vackert!



Det var 28 grader i vattnet så bad stod på schemat hela tiden!
Nu får jag besök så jag måste sluta igen - det går inte att få tid till att blogga ikapp mig!!!

Puss & Kram

Malta!

Nu ska jag försöka att hinna ikapp med mina inlägg så att jag kommer till nutid men jag börjar med att göra en snabb resumé över vår fantastiska vistelse på Malta.

Vi lämnade Stockholm efter härliga dagar hos syster och svågern, parkerade Hulda på långtidsparkeringen på Arlanda och övernattade på rest&fly för att ta flyget kl 06.55 söndagen den 29 juli till Malta:)




Vi var framme på förmiddagen och värmen slog emot oss med storm, härlig känsla! Checkade in på hotellet Bayview Hotel i Sliema, helt OK med ett perfekt läge....svalkade oss lite vid poolen och blev sedan upphämtade kl 19.00 för en grillfest på Monte Kristo med våra härliga vänner samt Lenas bror med familj och annan härligt folk. Texana spelade och vi hade en underbar kväll:)

 Vår utsikt från hotellet, inte helt fel va?



Så fick vi också återse Johan (vår underbara gudson) och det blev ett kärt återseende:) Här är en bild tagen där vi hade grillparyt, vi var på en stor marmorterass upphöjt över Monte Kristos vinodlingar, god mat, fritt med öl & vin samt fantastisk rockmusik!!! Underbar start på resan, sov gott!

Dag 2: Ut med båten, Lena II tillsammans med Lenas härliga familj - vi fann varandra allihop och hade en underbar dag!

 
Hela gänget är med så nu kastar vi loss....


Gunilla, Per styr, Cowboy Jan är codriver och Niklas hänger på;)



Elsa njuter på däck:)

Nu hinner jag faktiskt inte mer något mer idag för jag måste fortsätta med bokföringen men jag kan ju säga att detta är sista dagen på fastan och jag är jävligt stolt över mig själv i morgon börjar upptrappningen och då får jag äta fil till frukost - hurra!!!! Ibland kan man verkligen bli glad för det lilla!!!!

Fortsätter snart!
KRAM

I´m Back:)

Det blev inte så mycket uppdatering under semestern och det var faktiskt väldigt skönt att ta en paus både från Facebook, instagram, twitter och bloggen men nu är jag åter i vardagen och kommer inte att göra någon längre uppdatering nu för jag har lite för mycket att göra på jobbet än att sitta och "leka" med bilder och text:)

Jag kan iaf säga att min vana trogen till hösten - det har nu blivit en tradition:) - så kör vi fasta, sluta röka och inte kröka!!!! och givetvis så kommer jag att köra igång med träningen igen, skam den som ger sig!!!

Jag måste rusa vidare men jag ville bara att Ni skulle veta att jag lever så jag levererar en liten bild på Moi så Ni ser att jag har haft det underbart:)

 Puss och kram alla fina ♥

Vi semestrar i ett vykort ❤ kram Mia

img_1359 (MMS)

Vi semestrar i ett vykort ❤ kram Mia


RSS 2.0