Nöjd;-)

Idag har kursen börjat för gubben så jag har haft en härlig dag med Linda! Vi har varit i affärer, druckit vin och surrat;-) jag köpte bara lite myskläder eftersom jag inte känner igen min kropp men däremot har jag köpt Slimquick och en kräm som ska sudda ut ålderns rynkor "instantly" - är det inte fantastiskt så säg?;-) nu ska jag lägga mig i ett bad och sedan ska vi ut på middag på Hudson River, kan bli awesome!!


Ground Zero!


WTC, Ground Zero-stort!


Makens nya vänner:-)

https://cdn3.cdnme.se/1464881/7-3/pic_517978c79606ee3324919fd6.jpg" class="image">


The Big Apple;-)

Skickar lite bilder utan större kommentarer;-) vi har det toppen, lite kallt men vad är problemet?? Inget!


NYC

Så har vi då gjort det vi ska och en ny resa står inför dörren. Det är faktiskt första gången som det inte är hysteriskt med jobb innan vi ska fara någonstans. Det är ovanligt lungt på jobbfronten men det finns ju alltid saker att göra:) Har kommit av mig med träningen igen och äter limpmackor som aldrig förr - hur ska detta sluta?? Jag skjuter allt framför mig och tänker att nu då jag kommer hem då djävlar ska jag sätta igång med att komma i form men vi får väl se hur det går med detta projekt ....skam den som ger sig! Idag så är det till att betala räkningar, löner, deklarationer m.m. så att inget blir liggandes! Det känns skönt att vi inte åker förrän på måndag så jag har hela helgen på mig att packa, städa och fixa hemme inför mammas inflyttning i lägenheten då hon återigen tar hand om Zigge och Leo (tack Mamma- du är ovärderlig)!

Mer Hallströmmare:)

Nu har jag fastnat i den gamla tiden och måste lägga upp några fler bilder...det är ju så underbart att jag bara vill ha mer:)
 
Det här är från London då vi verkligen ägde dansgolvet och här har jag kört slut på Ali och en engelsman - jag fick hans slips och maken var lite svartsjuk på Ali så hans kommentar "How short can a man be" kommer jag aldrig att glömma...
 
Bästa Solveig med sin tacksamma chef Christer - tänk att vi hade det så underbart roligt tillsammans på våra fester och resor men på jobbet var det ganska tydliga gränser men vi var verkligen ett härligt gäng:)
 
Nu ska jag faktiskt gå till optikern och fixa nya glasögon - äntligen! Kina hade varit och köpt ett par på Smarteyes som var supersnygga och till en tredjedel av priset som jag betalar för mina så nu ska det bli två par nya som jag kan alternera mellan.

Tjingeling!

Vilken kväll:)

Vi hade som vanligt fantastiskt trevligt och nu planerade vi för en återförening med alla Hallströmmare till hösten vilket föranledde mig att gå igenom vårt Hallströmsalbum och hitta lite bilder till en inbjudan som jag nu delar med mig här:)
 
...och en till - det var mycket kärlek <3
 
...och skojigheter:)
 
....och inte att förglömma så ville vi alltid vara riktigt fina (OBS! Sent 80-tal alt tidigt 90-tal)..
 
 
Ha nu en riktigt trevlig helg och så hoppas vi att solen kommer att skina på oss alla! Vi ska ut till stugan och njuta samt tömma badrummer för till veckan ska de börja med renoveringen där...KULIGT!

Sverige mästerkock!

Kom just på att ikväll är det final i Sveriges mästerkock....oj så spännande men jag är SUR över att Magnus (Tackarrrrrr) fick åka ut - han var min favorit och jag hejade på honom men nu håller jag nog på Carl:) .....(nu blir jag osäker på om jag blandat ihop namnen på killarna men jag tror inte det..:) I vart fall så blir det en högtidsstund ikväll och jag kan väl avslöja att jag ÄLSKAR Masterchefsprogrammen i alla former från alla länder...vet inte vad det är med detta program som tilltalar mig så in i norden?
 
 
Dessutom så är det Greys Anatomi efter mästerkocken och det är också mitt favoritprogram. Maken gillar inget av dessa program så jag väljer sovrummet ikväll med något gott tilltugg (kanske en liten ostmacka och en kopp the) ...Tjoho och om ni vill läsa en trevlig blogg så har jag faktiskt ett tips som jag nyss upptäckt och det är Magdalena Graafs blogg - vilken tjej/kvinna med humor och självdistans!

Livet på en pinne....:)

Man måste ju hitta på en liten rubrik ibland och den var den bästa jag kunde komma på just nu;) Efter semestern så har livet återgått till sina vanliga rutiner och det känns faktiskt alltid bra. Man måste ju ha lite lugn och ro både för kropp och själ för att "orka" semestra för det tar faktiskt på krafterna mer än vad man tror. Det var i alla fall en lisa för själen att få vara i stugan i helgen och att det dessutom var superhärligt väder på lördagen och jag längtar efter ännu en helg i stugan så att man får ladda upp batterierna ordentligt....
 
I morgon så ska Hallströmmarna komma till mig på kontoret och det blir grymt kul (som vanligt). Det är ett fantastiskt gäng och nu ska vi planera en ev fest för alla gamla Hallströmmare och ev också en resa tillsammans till Barcelona till hösten:) Jag behöver ju verkligen en resa till detta år!!!
 
Var på IW i måndags och ska kämpa mig dit idag också men det tar emot någonting hemskt eftersom träningsvärken inte är kul sedan i måndags men ont ska som sagt med ont fördrivas....tyvärr så tycker jag att det är lite hopplöst att det inte syns någon förändring men jag måste nog kämpa lite hårdare och äta lite mindre mackor med ost på;) Varför är jag typ "beroende" av ostmackor??? Det kan bero på att jag i hela mitt liv varit väldigt kinkig med maten men jag har "överlevt" tack vare limpmackor med ost på och det har väl satt djupa spår i min MAGE som behöver fyllas ofta med just den kosten...inte bra, inte bra men OJ så gott det är!!!!
 
Ha en härlig onsdag alla fina människor som ägnar min lilla blogg en stund <3

Älskade djur!

Vi har med oss alla tre missarna som också njuter av att vara här även om Nessie inte vill gå ut så njuter hon på sin plats i badrummet;-)


Stugan i vårvinterskrud!

Så underbart ljuvligt att komma ut till norrmjöle (stugan)...solen skiner och lugnet är markant! Idag fick vi besök av Danne och Stickan på sina skotrar - jag vill också ha en!! Vi fikade och jag passade på att njuta en stund i solen;-)


Värme, vatten & vila...

Dessa tre ord kan faktiskt sammanfatta vår semester ;-)


Shopping!

På grund av värmen kom jag aldrig igång med någon riktig shopping;-) Jag kämpar sista dagen och får äntligen fart på handlingen.....och vad blev det då??? Handdukar;-))) jag tror nog att jag hade solsting men nu är det som det är och väl hemma så är jag än mer fundersam över mitt storslagna inköp men tur är ju att vi har husbil som ska fyllas;-))


Gullfior❤

Vi har två supergulliga små flickor i vår omgivning så när vi var i Thailand så köpte vi små klänningar på marknaden. Skickade dem i brev till våra söta vänner och idag fick vi svar från båda inom en halvtimme, såååå söta:-) Tindra har klänningen i grönt och är Pers systers barnbarn! Tuva har således den lila klänningen och är en kollegas dotter och tillika vår lilla kompis i stugan;-) visst är de söta och de är alldeles fantastiska tjejer! Hoppas att de kan mötas vid något tillfälle i sommar! Skickade också en klänning till min väns dotter Nova i Dorotea ❤


Back in town....

Vi är tillbaka och åter i gängorna efter en varm och härlig semester men det är jobbigt att resa :)
 
Körde fast i diket när det gäller rökningen i Thailand men åter på svensk mark så var det slut igen så nu kämpar jag på igen och är ändå fast besluten att jag skall klara av det....tackar e-ciggen som är mycket mycket bra! Måste åka upp på tobakspreventivmottagningen nu så jag hinner inte skriva mer utan vill bara säga att vi är HEMMA!
 
Hääääjjjjjj....lyssna på Alex och Sigges podcast om ni har läge - oerhört underhållande:)
 
 
 

RSS 2.0