Björklöven💚💛

Vi sponsrade ju också Lövens match mot Vita Hästen i fredags (3-1) så att alla kunde gå in gratis med 1kr/åskådare! Vi fick då lite mat, goodiebag och mingel innan matchen, mycket trevligt:-) 

Maken vägrade givetvis som den Tegare han är att bära halsduken som vi fick ;-) tog oss också en tur på Bishop efteråt men nog märktes det att man fastat, jag tålde ingenting så snabbt hem och isäng;-)) 

P.s. Detta innebär således att vår skotertur var på söndagen och inte lördagen som jag skrev i inlägget samt att Julias uppträdande var på lördagen;-). D.s 

#virrhönan 

Äntligen skoteråkning....

Som vi väntat på att få köra vår alldeles nya skoter som vi köpte ifjol och i lördags hände det äntligen;-) jag tog på mig nödvändig utstyrsel för en härlig skotertur men maken hade sina vanliga kläder innefattande vanliga byxor utan långkalsonger, lågskor och sin vanliga jacka !!!!! Det går inte att prata med honomibland;-) jag körde och vi tog en tur till Sörböle och hälsade på Lena & Janne - fantastiskt kul! Dessutom fick vi med oss en härlig paprikasoppa som vi ätit idag på vår första 5:2-fastedag, mums och tusen tack Janne för soppan! 
Det var så mysigt här ute i stugan så vi bestämde oss för att bo här ute några dagar till:-) idag snöar det ännu mer så det ser lovande ut för mer skoter till helgen! 




Älskade Julia❤️

Jag slutar aldrig förvånas över vad hon gör och i fredags var inget undantag! Hon och Olivia (är också med i Stereo Divine) har tränat och lärt sig på egen hand koreografi och danser från några koreanska band som de gillar:-) i fredags så var de med i danskarusellen på Hamnmagasinet - jag visste inte vad jag/vi skulle få se men jag blev så överraskad och imponerad, det var fantastiskt:-) jag har ännu inte klurat ut hur man lägger upp filmer här på bloggen så vi får hålla till godo med lite bilder på tjejerna! 

Dessutom håller Julia på att lära sig koreanska och de har skickat in en film med sina danser för att tävla om ett uppträdande i Amsterdam där deras koreanska band ska spela:-) 
Ett litet collage till men sedan ska skryt-mamman sluta;-)) 

Puss älskade dotter ❤️ 
Avslutar med en bild där Julia är så lik min andra älskade dotter Emily - ni förgyller mitt liv❤️❤️


Slut på detta kärlekslov....;-) 

Viktnedgången!

Måste också dokumentera att maken har i vanlig ordning gått ner mer än mig men då har han ju kört ren fasta från hälsokosten medans jag har tagit en liten genväg med Nutrilett. Maken har gått ner 5 kg på en vecka och jag 3 kg så vi är mycket nöjda och nu fortsätter vi vår nyttiga hushållning. Den här gången känns det som att vi båda är mer motiverade än någonsin så vi ska se om det inte kan bli en bikini till sommaren igen:)

Keep up the good work!

Tillbaka till december!

Jag har bytt telefon och är numer ägare till en iPhone 6 - jag ÄLSKAR den:-) inser att jag har lite bilder kvar på min pyttelilla 4s som jag vill lägga upp här! På lucia den 13/12 var maken borta på Flyersfest och jag passade på att bjuda min mor på en helkväll med kultur: vi startade med Pilgatans julmarknad och Bildmuseet - sedan middag hos mig där jag gjort en av mina favoriträtter från förr : stekt ox- och fläskfilé i tärningar, ris, currysås, mango chutney, bananer, jordnötter och konserverade mandariner ! Efter mat och lite vin gick vi ner på stan där Julia mötte upp för avslutningen av kulturhuvudstadsåret - fantastiskt skådespel på torget med rådhuset som huvudroll! 





Mycket imponerande! 

Fastan är slut:-)

Idag var det dags att efter en veckas fasta få i sig lite fast föda! Vi beslutade oss för sallad och som vi längtade till middagen;-) 
Mums filibabba! 

Bilder:)

Västerås - mulliga kinder:) 
Nöjd make med Evita:)
Yasuragi:)
Fastepaketet:)
 
 

Efter jul kommer fastan:)

Så var det dags för oss igen att ta tag i våra övergödda kroppar och då man låter det gå så långt som vi kontinuerligt gör så finns det inga genvägar utan det är tvunget att ta tag med hårdhandskarna för att bryta trenden:) Maken kör på fastepaketet Vitamin från hälsokosten men jag klarar inte riktigt av dessa drycker utan jag kör på Nutrilett och örtte:) Vågar inte skriva vad vi vägde innan vi började men ska hålla på med detta i 10 dagar med ned- och upptrappning. Idag är vi inne på vår 6:e dag och det går faktiskt bra. Per har gått ner under sin övre gräns och jag har inte nått dit men känner förhoppningar och vi har ännu en gång bestämt oss:) Ni som känner oss vet ju att detta är som vanligt men denna gång så känner vi oss än mer motiverade så håll tummarna för att vi lyckas!! Kram till Er alla och njut av tillvaron. Vi glädjs idag åt en ny router som ska ge oss maximal power så att vi kan ha alla "mina" enheter igång samtidigt som vi kan se Netflix:)

Helgen efter trettondagen så var vi på en riktig roudtrip och hade det fantastiskt trevligt. Maken hade förhandling i Västmanlands tingsrätt på torsdagen och jag hängde med, sedan åkte vi tåg till stockholm där vi checkade in på Hotell Malmen (jättebra hotell) - jag hade en gratisnatt så det var toppen, vi unnade oss en middag på hotell kvarnen som var en riktig söderkrog men maten var ingen höjdare. Däremot var musikalen Evita med Charlotte Perelli helt fantastisk och vi njöt från rad 2. Förra året fick vi presentkort på Yasuragi av barnen för resan till Thailand och nu äntligen så blev det av. Det var helt fantastiskt och vi njöt av bad, morgonrockar, klangyoga och japansk mat i ett dygn:)

Åkte till älskade syster på lördagen där vi hade möte med kusinerna som är delägare i stugan på Gotland. Mycket konstruktivt och bra möte som avslutades i en skål med Cava. Pizzakväll i soffan satt fint i Herrängen.

Puss <3

Nyårsafton 💥

Vi var bjuda på supertrevlig fest i stan av goda vänner men med Pers revbenstrauma så kändes det inte så kul för honom:( vi beslutade att äta gott å va i stugan! Oj så mycket man kan handla för två personer men snart börjar ett "nytt" liv igen - never ending story😉



Vi fick i alla fall glädjen att Robert &Jonna ville va med oss så då fick vi anledning att styra upp oss lite;-) menyn: 
Förrätt: Pers gratinerade hummer med vitt vin från Alsace 
Varmrätt: oxfilé, hasselbackspotatis och trattkantarellstuvning
Efterrätt: chokladfondue


Mycket trevligt och med all rätt så åkte ungdomarna in till stan och vi tog ett ljuvligt bad! 
GOTT NYTT 2015 🎉💥🎉

RSS 2.0