Vad vore livet utan djur??

För mig skulle det vara ett fattigt och torftigt liv, jag skulle inte känna mig hel som människa om jag blev utan djur! Idag hade jag en fruktansvärd dag på jobbet, så många jobbiga moment och påfrestande människor (det är hemskt att säga så men jag kan inte låta bli:-)...så det var extra underbart att åka till stallet, fick en av mina favorithästar; Sarkof och vi hade en härlig stund tillsammans! Väl hemkommen så kom Leo och Zigge mig till mötes! Leo har legat i mitt knä och zigge nedanför fötterna så nu är dagens vedermödor på jobbet som bortblåsta och jag kan sova gott:-))


Söndagspromenad! Efter en innehållsrik lör...

img_7564 (MMS)

Söndagspromenad! Efter en innehållsrik lördag med begravning och 40+ fest på droskan behövde jag en promenad :-) konstnärligt campus börjar ta form och det blir riktigt fint! Nu vilar jag mig i form inför veckan! Skön söndag mina vänner <3


Äntligen..

Fredag:-) jag trodde inte att denna dag skulle komma men äntligen!!!!! Fortfarande förkylda men det är bara att bita ihop. Följde med maken till Ö-vik och på hemvägen stannade vi av i norrmjöle och ska sova över här:-) ätit Taco och tagit ett glas vin, nu Voice och sedan sängen!!! Godnatt finaste <3


Natti natti


Hemma...

Väl hemma så börjar de härliga tisdagarna på SURF så trots min förkylning så ville jag dit:-) fick Ryza och jag gillar henne, hon är en härlig dam med lite attityd men här kommer bild på Fabian ich Susanne & Crazy Kate!


Manikyr

på maken, sällsynt;-)


Grabbarna Grus

....på stranden, stort;-)


Tänk om ....

.....man hade en liten liten apa, umpa, umpa, umpapa....oj vad man skulle stå och gapa.... kommer inte riktigt ihåg hur den var men nu ska ni få bilder på den sötaste lilla filur jag fått möjlighet att gossa med, I am in Love <3 .....de försäkrade också att de tog väl hand om det lilla pyret!!!


Nr 6

Bara för att så ska maken få ett inlägg:-) i Flyers har han nr6 och vi fick bord nr 6 på Ricos och Bungalow nr 6 på Raya;-) fantastiskt eller??;-)))


Svärfar <3

Per var förbi Rolf igår och han blir verkligen betryckt av att vara där men samtidigt så rörd. Det är inte så lätt att se sina föräldrar försvinna in i ålderdomens sjukdomar! Kära mamma är pigg än men det blir tätare och tätare besök till vårdcentralen! Per Johansson från täfteå dog i cancer när vi var borta, så ledsamt tragiskt. MAJ ligger också på axlagården....oj nu var det ledsamt men så är livet och på lördag ska vi på begravning för Per vill hedra Ragnar Sandström som gått bort!


Oväntat besök!!

Dagen efter vår helkväll med Daniel så var vi lite svaga men till stranden skulle vi:-) vi gick efter stranden och helt plötsligt hör vi en röst som ropar: men Per Nyberg!!! Vi vänder oss om och döm om vår förvåning, där är Roland Danielsson: en gammal RT:are/pingvin och jag har varit med honom till Köpenhamn då han jobbade på resebyrå! Så ofattbart oväntat och jättekul, han var i patong en vecka och hälsade på Eva (jättetrevlig kvinna). Vi åt lunch och hade trevligt. Det var sista kvällen för oss och Roland så vi sågs också på flygplatsen på vägen hem;-))nu hoppas vi på ett nytt möte när rt27 har 60-årsjubileum de 18 februari;-))


Ögonfransförlängningar!

Min vän Eva gör sånt på Hårizont och hon har inspirerat så Emily gör det också och de är supernöjda och kan nu inte vara utan:-) jag vill också men det har inte blivi av men så slog jag till i Thailand och det var helt fantastiskt, vilken waow-känsla, jag är supernöjd så nu är jag också fast!!


Längtan...

Tillbaka till värmen känns verkligen idag!! Huvva så kallt men jag klädde mig ordentligt och åkte iväg på surf, hade inte tänkt rida eftersom jag är så förkyld men när jag väl var där ville jag inget annat och det var fantastiskt kul;-))


Helvete....

vad jag fryser!!! Är förkyld och mår verkligen inte toppen men det går ju inte att komma hem efter en semester och vara sjuk från jobbet så det är bara att bita ihop. Vi har ju som Ni förstår haft det underbart men det var också fantastiskt skönt att komma hem men varför är det så j...vla kallt?? Nu vill jag inte ha mer vinter utan nu vill jag ha vår och det snabbt som satan;)) Jag ska vara ärlig och det bär mig emot att erkänna detta men när vi kom på Arlanda utrikes så visste jag bara att jag måste röka!! och så blev det. Det hade varit en omöjlighet för mig att sitta i den härliga solen med en drink utan att få ta en cigarett, det låter knäppt men det fanns ingen återvändo så nu har jag njutit av att vara rökare igen under fjorton dagar så nu måste jag ta mig upp på den rökfria vägen igen men det känns som att jag sitter hårt fast i diken men jag ska kämpa!!!! Nu måste jag återvända till mina högar och göra rätt för mig på jobbvägen för annars går det åt skogen:) Ha en underbar dag och njut av livet! Idag ska jag i alla fall trotsa förkylningen och kylan och åka till SURF för att rida och det ska bli underbart;) KRAM - fler bilder kommer nog framöver, jag hade ju med mig systemkameran och Julia var faktiskt nöjd med mitt resultat men jag måste först få bilderna till datorn;))

Hello Kitty

Mitt nya skal till iPhonen:-)


Shopping:-)

Idag har vaknade vi givetvis tidigt men det innebar att vi tidigt käkade frukost och var ute på stranden vid 10.00! Gick som vanligt till Bikini Beach där de har de skönaste stolarna och god mat .... Ja som ni förstår: liiiite bättre, liiiite snyggare och givetvis liiiite dyrare:-) väldigt växlande väder men vi fick sol så det räckte. Vid 4 gick vi hem, jobbade lite och gick sedan på Junc Ceylon för att kolla in converse mm, tyvärr inte någon större lycka men det verkar som att alla svenskar ska ha dessa skor och alla har typ samma storlek:(

Träffade Daniel hastigt som tog oss till en nybyggd gata Patong Promenad där det finns en godisbutik med svenskt lösgodis, inköptes genast en påse med mest salta och sura som jag nu festar på:-) därefter gick vi till Karlssons, Kent blev så glad att se oss igen (4:e gången den här resan :) och vi åt kalops:-) Det var rent fantastiskt gott!!

Hello Kitty-affären för plånböcker och sedan marknaden där jag iaf hittade några bra grejer, jag är nöjd så nu spelar set ingen roll om jag inte hittar något mer!! Nu kudden och i morgon åker vi till Kamala och har det mysigt på stranden om vädermakterna är med oss :-))

Puss & kram <3


Teknikens vidunder!

Vi mår bra idag igen och var pigga som bara den efter en vit vilodag;-)) nu har vi varit på stranden och ska nu ut på shoppingförsök igen:-)) jag vet inte om jag kommer att blogga mer förser funkar inte med bilderna:(( vi får se!! Kram <3


Bilder!!!!:((

Det jävlas för mig igen så det blev inga bilder, orkar inte hålla på mer!! Nu kom jag på att jag ska se filmen Due Date som Julia fixat på paddan medans Per jobbar:-))


Sjuk!

Igår skulle vi ha min shoppingkväll men vad händer????? Jag får såna djävulska smärtor i magen att jag håller på att svimma, svetten forsar och jag kallsvettas som en tok!!! Inte nog med detta så börjar Per blöda näsblod!! Vi tog oss hem till rummet och i natt har det inte varit kul men nu har vi varit på Apoteket och jag mår bättre:-) måste ha fått i mig något olämpligt men magafaret har slutat så nu har jag typ ont i magen och världens halsbränna!! Vi gick ändå ut till poolen 2 timmar och la oss i skuggan men nu ligger jag under täcket medans Per är med på polisförhör! Idag är det the, vatten, cola och yoghurt som står på menyn;-)) håller nu tummarna för att tabletterna ska börja verka!! Typiskt nog så är det idag det bästa vädret men vad gör man!! Kommer inte in på bloggen via telefonen så det blir inga bilder eller jag ska ta en bild med paddan på utsikten från balkongen och på mina söta badtofflor åt er;-) oroa er inte för mig, jag har den finska sisun i mig!! Kryapåmigkramar till mig själv och Love to you all <3


Hemåt:-)

Efter en avkopplande tripp är vi åter på väg "hem" till Patong och det var världens sjå att ta sig ut till båten, bryggan var som ett levande nöjesfält - jag blev helt skakig men allt gick bra men det var ett litet äventyr:-) ikväll ska vi göra ett nytt försök med shopping!! Håller tummarna:-D


Ban Raya resort!


Snorklingen:-)


Båtturen till Raya!


Bilder!!

Ok, jag ger upp!!! Bilderna kommer senare :-)


Raya Island!

För att få riktig avkoppling och paradis-känsla måste man ut till en ö i Thailand och eftersom vi varit på PhiPhi två gånger med allt vad det innebär så beslutade vi oss för att nu ska det vara en rekreations-ö och då blev det hit! Upphämtning på hotellet 08.00, minibuss till Chalom och sedan speedboat till Raya; bad, snorkling (fantastiskt) och sedan till Raya Ban Resourt som har en underbar pool och omgivning som gjort för avkoppling:-)) eftersom det inte finns något att göra annat än att koppla av här så ligger vi redan till sängs! Tänker på er där hemma <3


Shopping :(

När man bestämmer sig för att shoppa så går ingenting!! Hittade inte det jag ville ha och det jag ville ha var för dyrt!!!vi återkommer till shoppingen nästa vecka men jag hade ett mission och det var akut: en väska för morgondagens tripp och den fann jag:-))gullig? JA <3


Fel bild!

Jag valde fel bild:( på bilden med vinglaset ser jag ju skelögd ut :-) så kan det bli när det ska gå snabbt!! Bifogar nu en bild från tuk-tuken...det är härligt att åka men känns samtidigt helt livsfarligt;-))


Skål:-)


Idol:-)

Noterade ni att det var Calle Kristiansen på bilden från Idol:-) inte så lätt att se men så var det:-)


Helkväll!

Igår var vi till Kamala beachen igen och den är helt underbar:-) mulet så vi tyckte inte att vi behövde så mycke solskydd men oj vad vi bedrog oss!!! Snabb shopping för maken och middag på Ricos, gott - sedan Joe Labero: jättebra men han var inte bäst utan det var några andra killar, sedan helkväll på Grus:-) vilket drag!! Hemma 02.00 och då var partyt i full gång! Idag var det också mulet men nu har vi fixat resa till Raya Island dit vi åker i morgonbitti och stannar över till på måndag med Daniel!


Nattugglan!

Jag är inte riktigt trött fastän kl är 01.00 men det kanske kan bero på att vi sover 9-10 timmar per natt och det är inte lukt mig så nu sitter jag och leker med telefonen och experimenterar med bilder i camera + och det är lite häftigt:-) eller vad tycks?


Utarbetad;-)

Eftersom man är inställd på semester så blir det en extra omställning att helt plötsligt jobba, jag gjorde ju inte mer än att se till att tekniken fungerade men Per har ju människors liv i sina händer som han har ansvar för! Allt funkade toppen och kl halv 9 på kvällen så var vi klar och kunde gå ner i hotellbaren för en marqurita, Daniel mötte upp och vi gick Karlssons och åt fantastiska pannbiffar (jag vet att jag är tråkig).....nu väntar kudden, maken sover redan - godnatt Sverige och alla vänner! I morgon måste vädret vara bra igen för då åker vi till Kamala igen <3


Tekniken....

Det råkade bli dubbla inlägg om samma sak;-) både från paddan och iphonen!! Kram till er alla <3


Pool- och jobbardag:-)

Idag är det mulet, ganska skönt med naturlig solskyddsfaktor;-) vi valde att vara vid poolen idag eftersom Per ska vara med på två förhandlingar så vi har haft det skönt och ändå tagit en promenad på stranden! Nu är vi på rummet och nu börjar jobbet:-)


Jobbardag!

Mulet och regnigt så vi bestämde oss för att slappa vid poolen, passade perfekt eftersom maken ska jobba idag! Han sitter nu och är med på en förhandling, tur att det inte är bild;-) jag har det bara fina fisken och vilar mig i form, tror jag ska dyka ner i badet <3


Stranden igen!

Ännu en dag på stranden med ny bikini-shopping, nu 4xxxL så passar den äntligen:-) nöjd! Soligt men molnigt efter lunch och det passar perfekt! Nu en stund på balkongen och lite jobbsamtal! I morgon är faktiskt en arbetsdag för maken, omhäktningsförhandling och muntlig förberedelse, perfekt att göra bort det på samma dag:-)) ikväll ska ev Daniel och Marcus vittna och sedan blir det väl en god middag men imorgon kväll ska vi bjuda grabbarna på en riktigt god middag här på hotellet! Vi har det bäst!!!


Semester!

Nu börjar det kännas att man är ledig:-) dagen i bilder! Idag åkte vi till stranden i Kata och åt middag på Karlssons:-) perfekt dag och tur att set var lite mulet!!


Hello kitty!

Jag har uppgraderat min plånbok till 2012 års modell, mycket nöjd:-)


En dag på stranden.....

.....kan ju vara fruktansvärt tråkig, trist och jobbig eller också kan den ju vara alldeles underbar:-)))


Kudden:-)


Dagena shopping:D

Vi har haft en underbar dag på stranden som avslutades med lite shopping, bangla och Karlssons:-)


Min överraskning :-)

Jag hade faktiskt förbeställt lite förplägnad på flyget som jag måste delge, väldigt gott och uppskattat:-)


Stranden!

Vi tog en tuktuk till kamala där vi bodde för 3 år sedan:-) den stranden är så fin och mycket lugnare! Njöt av sol & bad, lyckades köpa en till tunika, man kan aldrig få för många :D nu är vi på rummet, ska ta ett bad och ikväll blir det till att ge sig ut i hetluften igen! Vi har nu börjat fatta att vi har semester och det är ljuvligt <3


Fortsättning dag 1

Vi gick sedan till vårt favoritställe:-) det är kul att vara tillbaka när man känner till det mesta;-) Per fick håret klippt och pedikyr, de skrattade så gott åt hans misskötta naglar;-)) jag tog en underbar fotmassage som innefattade mer än det , de är fantastiska här på att ta hand om människor! Kl 20.00 träffade vi Daniel men just innan kom världens skyfall och vi hamnade i en guldaffär så Per köpte en guldkedja! Vi käkade traditionsenlligt på Karlssons och Kent blev så glad att se oss igen! Daniel fick en guldkedja i present och vi åt supergott:-) avslutade kvällen med att gå till Bangla för att kolla in White room och Grabbarna Grus: vilket jobb killarna har gjort, vi blev djupt imponerade och man var stolt?? Jättekul men skönt var det att komma i säng och vi har sovit fantastiskt bra och nu ätit en underbar frukost! Nu är vi laddade för en dag på stranden!


Första dagen!

Den här bilden skulle ha varit på förra inlägget;-) efter stranden så shoppade vi lite; bandanas till Per och tunika till mig. Jag köpte också en bikini men även om det var xxxL så var den i minsta laget men den får duga:-)


Thailand!

Efter en lång flygresa så kom vi äntligen fram till värmen:-) kändes underbart! Installerade på holiday inn så sov vi lite, träffade Daniel och gick sedan ut i solen, varmt som rackarns:-) allt känns välbekant och det är så mysigt att vara här!


Glödheta! Efter intensivt jobb och husbils...

img_0488 (MMS)

Glödheta! Efter intensivt jobb och husbilsförsäljning (så blev det och vi blev en slant rikare) så åkte vi på glödheta för att hitta en speciell present från Umeå och de här ljusstakarna satt som en smäck:-)) maken avslutade idag också mordrättegången i hovrätten så vi var värd ett/två glas vin;-)) nu sängen för ett sista arbetspass och sedan SEMESTER i två veckor=underbart <3


Nytt år .......

Så var 2011 till ända och nu startar ännu ett nytt år. Jag ska inte ge en massa löften men ska försöka att se till att 2012 ska bli det bästa året och det börjar ju bra. Husbilen skall ev säljas på onsdag eftersom det kommer en köpare från Stockholm men problemet är bara att bilen står i Vännäs och har sommardäck på och jag undrar hur i hela fridens dagar vi skall få den till Umeå för idag är det snöigt värre!!! Jag blir så stressad och nervös och dessutom jobbar maken som en tok men allt brukar ju lösa sig och det ska det väl ändå göra nu också....:)

Jag ska till vårdcentralen idag kl 15.15 för jag känner att jag måste kolla mitt blodtryck innan vi åker till Thailand eftersom jag är så stressad och så har jag ändrat min medicinering så det känns tryggare att jag kollar men det är säkert också alldeles utmärkt:)

Vi har en mängd besök och överklaganden som skall göras och maken sitter i polisförhör och så börjar ju mordrättegången i morgon som också tar tid och kraft men jag ska göra allt jag kan för att underlätta för honom så att ingen av oss bryter ihop, det känns väsentligt!!!!

På torsdagkväll så åker vi i alla fall ner till Stockholm och övernattar på Arlanda Hotellby för att på fredag lämna Sverige för avresa till Thailand - det kommer att bli fullständigt fantastiskt och jag kan knappt tro att det är sant att vi ska iväg, det var faktiskt väldigt länge sedan som bara jag och Per hade semester tillsammans på en utlandsresa för det har de senaste åren antingen varit kurs eller också så har vi varit med andra personer men nu så ska vi verkligen njuta av varandra och ledigheten;)



Det här var från 2009 då vi var på The Beach och jag tror faktiskt att vi är lite smalare nu - åtminstone så är då maken det i alla fall;) Jag tror att vi den här gången kommer att avstå från en resa till Phi Phi eftersom vi varit där två gånger utan nu ska vi nog hitta någon annan trevlig ö att åka iväg till! 

Ha det så skönt alla fina och jag ska försöka att skriva lite till innan jag åker;)
KÄRLEK ♥ 

Djurvänlig raket:-) vackert och stämningsf...

img_0118 (MMS)

Djurvänlig raket:-) vackert och stämningsfullt! Gott nytt <3


Vår nyårsraket, både miljö- och djurvänlig:-)

img_3638 (MMS)

Vår nyårsraket, både miljö- och djurvänlig:-)


RSS 2.0