PARIS:)

Nu håller jag på att nerva ihop för att vi ska åka till Paris i morgon, jag känner mig som ett riktigt nervknippe men i morgon då jag är på utrikes blir jag LUGN (eller så lugn som jag kan bli:). Sitter nu och kör det sista på jobbet, ska sedan hem och tvätta samt städa lite så att det är fint då Julia och Petter kommer för att vara djurvakt:) Sedan är det dags för packningen, taxin hämtar oss 06.05 i morgonbitti - grymt tidigt men det är lika så skönt att komma iväg. Jag säger nu Hej Då Umeå och Salut Paris:) Jag vet inte om jag nämnt vad vi skal göra men vi har två bokade evenemang vilket är middag på Eiffeltornet på fredagkväll, båttur på Seine och så avslutas kvällen med show på Mouline Rouge! På lördag har vi en ännu bättre aktivitet och det är att se Zlatan spela i PSG, det kommer att bli grymt kul! Puss och Kram

Frisk;-)

Ingen fara, jag har tydligen väldigt bra värden och bra blodtryck!!! Således verkar det inte vara något fysiskt fel på mig så då återstår att det är något psykiskt;-)))???? Ok, jag skrattade åt situationen men blir faktiskt jävligt störd över att min läkare inte tar mig på allvar och föreslår att jag borde ta en samtalskontakt. Det är nog inte omöjligt att jag behöver det men det känns snopet att det är svaret jag får för 200 kronor på tegs vårdcentral då jag mår dåligt!!! Krävde iaf ytterligare prover som kan tas först om två veckor!!!!! Har också skickat in en ansökan om att byta till Norrlandsklinken! //nervknippet:-)) bifogar en bild från fotografiska museet som jag gillade och symboliserar barndom....?;-)


Alla får plats...

....på min blogg:-) här kommer Pers lillasyster Karin då hon var ute på galej med mellansyster Brita!


Frisyren:-)

Älskade syster yster kan faktiskt vara släkt med Magnus uggla:-))


Tiden går...

.....men minnen består! Vår bild 2001 då vi startade ADVOKATFIRMAN, lite skillnad;-))


Ljus....

....lika med mys:-)) i stugan är det givet men på vardagen här hemma är jag dålig på det, orkar inte!!


Bit ihop!!!

Måste testa mig själv så jag tog tag i mig själv och gick till IKSU plus på 55 min IW, helvete vad jag slet men jag lever än;-))) nya träningskläder hjälpte och en två bekanta bredvid;-))


Helgen!

Åkte med alla våra djur till Norrmjöle i fredags och det är verkligen avkopplande att komma ut dit, all stress rinner av en helt och man bara njuter! På lördagen var vi bjuden på middag till Linda och Fredrik i Hörnefors och vi hade det fantastiskt trevligt, det var tur att man tjänade en timme på söndagen så att man kunde sova ut med gott samvete. In med djuren i bilen och hem till stan igen på söndagen och jag var så taggad att se Så mycket bättre.....och jag blev inte besviken! Jag tror att det här kommer att bli den bästa säsongen, jag grät när Linda sjön Pughs låt, vilken känsla:) Sedan hade jag och maken bokat biljetter till Bond så kl 14.50 var vi bänkade på Filmstaden och jag tyckte att den var riktigt bra, Per tyckte att det var lite för lite action;)))) men vi var båda nöjda! Nu så är det måndag igen och räkningsdags m.m. Det börjar kännas lite stressigt eftersom vi åker till Paris på torsdagmorgon men det ska ju så klart gå bra det är bara att beta av det man håller på med. Jag vill inte oroa någon men jag skriver ju faktiskt den här bloggen för min egen skull så att jag ska komma ihåg vad som händer i mitt liv och jag mår inte riktigt bra men som tur var så ska jag till läkaren i morgon och då får vi ta lite prover. Det är givetvis inget farligt men det är som att jag är helt konstig i kroppen, kan inte riktigt förklara men skönt med en läkartid iaf! Återkommer med rapport i morgon:) Ska faktiskt gå på IKSU kl 17.00 och köra ett IW-pass, ett test för att se hur jag mår;) Puss och kram mina fina vänner där ute i cyberrymden!!!

Minnesblad

Idag var vi också och lämnade in ett minnesblad till Umeå begravningsbyrå eftersom Per Olsson begravs på fredag, så sorgligt! Våra tankar går till hans familj ❤


Godnatt ❤

Efter en bra dag är det mysigt att krypa till sängs med mitt levande gosedjur! Jo maken får också plats;-))


Bildkavalkad från Stockholmshelgen:)

Stannar av på ett fantastiskt galleri efter Hornsgatan där de hade dessa underbara konstverk i keramik, syster är intresserad:)
 
På väg i regnet så besöker vi en kyrka där vi tänder ljus och hittar av Evert Taubes grav. Regnet hindrade inte på något sätt vårt humör utan det var konstant på toppnotering:)
 
Våra underbara värdinnor Stina och Monica i Stockholm framför Katarina kyrka och så kom finaste Kajsa också med i bilden!
Vi hittade inte Cornelis grav men Cornelistorget där han fanns och det gladde oss så det var givet med en grupp bild och här fastnade även älskade Mona Abis:)
 
Det är en rikedom att ha dessa tjejer som vänner och vetskapen att de funnits med sedan 7 års ålder och kommer att finnas med i resten av mitt liv gör mig så varm i hjärtat!

Stockholm

I fredags så var det äntligen dags att åka till Stockholm med mina goda vänner för en härlig reunion med våra vänner där:) Jag, Kajsa, Lisa och Gunilla möttes upp på Umeå Airport (jag vill egentligen kalla det Alvik), flyg till Bromma och därifrån tog vi oss ut till kära syster Stina i Herrängen där redan Mona och Monica var. Gunilla Strandberg dök också upp:) Vi åt en härlig middag och samvaron var underbar. Stina och jag satt och ugglade till 03.00 men då man får så mycke adrenalin av att umgås med sina härliga vänner så var det inga problem att stiga upp 09.00. Efter frukost så drog vi iväg i ett regnigt Stockholm till Söder där vi promenerade och vid Mosebacke stötte vi på Södra Teatern där ädet serverades Jazzbrunch som vi spontanbesökte och det var helt fantastiskt! Lite kulturella måste man vara då man är i Stockholm så vi besökte Fotografiska museet och sedan ut i regnet för att åka hem till Monica i Spånga där hon bjöd på underbar middag och samvaron var på nytt på topp - Högt i tak:) Hem till Stina där vi avslutade kvällen med mössprovning....natti natti och upp för frukost med avfärd ut till Bromma och några timmar på Bromma Blocks - hittade två till av mina underbara te-/soppkoppar, så nöjd:) Väl hemma så var jag trött men full av energi som man bara kan få i goda vänners lag och vi hämtade så mycket skratt och glädje ur minnenas brunn att den kändes outgrundlig! Ett minne vill jag dock förtränga och det är att jag tydligen köpt en 75:a sprit i julklapp till mina tre bästisar (vad tänkte jag med??) men vi har skrattat mycket åt just detta! I love you girls

Höstdepression....

Jag har varit dålig på att uppdatera mig här på bloggen men jag har faktiskt inget att säga:) Den långa förkylning som varit och det här fruktansvärda höstvädret gör att man blir typ deprimerad och min blogg ska ju vara positiv och handla om kärlek så det är svårt att formulera det i dagsläget.... <3 Jag har i alla fall tränat, var på ett fantastiskt IW-pass i måndags (55 minuter) och hon som hade passet var helt fantastisk. Ikväll är vi bjudna på Gasellfesten på Norrlandsoperan och det känns riktigt uppiggande sedan så åker maken till Gotland i morgon för att vara med på en förhandling där på fredag. Jag åker till Stockholm med de bästa tjejerna på fredag för en underbar helg så förhoppningsvis är jag laddad med massor av positiv energi nästa vecka! Önskar Er mina trogna läsare en fin dag och en härlig helg! Måste faktiskt också säga att jag är helt tagen av Jonas Gardells dramaserie på SVT "Torka aldrig tårar utan handskar" - det kan vara det viktigaste, bästa och mest sorgliga jag sett. Har Ni inte sett den så se genast till att se de två första avsnitten på SVT-play. Den tredje och sista delen är på måndag kl 21.00! Puss och kram <3

Ego

Lägger ut mig själv igen :-)


Katterna!

Jag vill delge er mitt fina collage med småkissarna:-) Emily ska iväg på nya upptåg så de får va hos oss ett tag till!


Makeover!

Så har det äntligen skett, jag har klippt mig rejält och tro det eller ej så är jag supernöjd:-) ovant men skönt och jag tror att det är många som tänker; Äntligen!!!! Maken upplyste mig om att jag har samma frisyr (flätor) som då jag var 16 och det ligger något i det! Det var dags för en förändring, jag fyller ju faktiskt 50 nästa år!!


Kissemissarna!

Vi har också alla tre katterna här och de sköter sig perfekt, de är mysiga ihop! Nessie har också blivit mycket mer social hos oss också:-)


Helgen!

Lite uppdatering av helgen också; regn men vi skulle inte ut till stugan så det kändes ok! Vi skulle ju dessutom hjälpa Julia med det sista i lägenheten så det var perfekt;-) nu har vi skruvat ihop de sista grejerna från Ikea och allt är uppe på väggarna! Det bästa av allt är också att det blev så fantastiskt fint hos henne och hon är dessutom supernöjd! Vi har också målat garderober hemma hos oss själv så det har varit en riktigt händig helg och så fick jag njuta av Körslaget på lördagen med ett gott glas rött och en hembakad chokladkaka med knäcktopping (mums)! Puss❤


Matlagning:-)

Idag har jag lagat makaronipudding och gjort massor av matlådor till världens gulligaste döttrar som behöver lite påfyllnad i frysen, det är så roligt att få hjälpa den så i morgon ska jag göra min speciella köttgryta med ris för fler lådor!! Jag har också varit på IKSU och kört ett mycket svettigt pass zumba (nöjd). Kramar ❤


Estetik:-)

Älskade Emily jobbar natt och skapar fantastiska collage med bilder;-)


Kan det vara sant??

...att igelkottar får såna här söta ungar p riktigt?? Verkar otroligt:-) ikväll började Greys Anatomi igen och jag är fast i soffan;-))


Sötisar ❤

Jobbet tar just nu all min tid och kraft, behöver verkligen fritiden till vila och återhämtning! Det har blivit betydligt mer jobb för mig nu då vi har Oskar men det är samtidigt såå kul med en arbetskamrat på jobbet då Per så sällan är där;-) igår pratade jag iaf med de bästa äldsta vännerna Monica och Kajsa för lite planer inför den stundande super-BFF-helgen i Stockholm om några veckor, det kommer att bli ett kärt minne för livet! Har inte varit på IKSU sedan zumban i måndags, har träningsvärk och natthostan har kommit åter så jag har promenerat med min pensionär zigge:-) idag på väg hem så träffade jag min vän Karina som jag inte sett på flera år så det blev skratt, prat och kramar❤

Var och hjälpte Julia igår att göra iordning hennes garderob och Emily har jag inte pratat med på över ett dygn(!!!!!) men fick höra hennes röst idag och hon mår bra:-)) dessutom fick jag ett mms från min fina vän i Dorotea som jag inte hunnit prata med (förlåt vännen) som jag nu delger här för det är gulligaste Nova som är en kopia av min vän! Ha en underbar onsdag, nya tag och spurt mot fredag!


RSS 2.0