Väder!!!

Det känns verkligen påtagligt att jag blir äldre, jag pratar och påverkas av väder!! Det har varit mycke vinter och idag är det snöslaskblåst-väder, väldigt olustigt men det kan faktiskt vara vackert!! Bild från dagens hundprommis ;-)


Inredning !

Jag kan inte anamma trender med inredning utan jag måste bara känna en känsla och den är sällan modern;-) maken var för en tid sedan på en intern auktion efter sin faster och han kom hem med underbara ting som jag älskade och detta par är en favorit <3


Matbröd...

Idag har jag bakat matbröd vilket jag inte gjort på 20 år men det är ju så gott & enkelt:-) mums på söndagseftermiddagen....bra jobbat Mia:-)


Jobbis...

Vilken träningsvärk men en så underbar häst jag fick rida igår..Cobra, han var hur mysig som helst och det var sååå kul! Skön kväll igår och idag hade jag planer på att jag och maken skulle åka och tvätta bilen men som tur var, för gubben, så ringde tingsrätten och förordnande honom så han får åka på polisförhör istället;) Nu är jag en stund på jobbet och fixar med papper/akt till honom. Vi hade tänkt åka ut till stugan men vi struntar i det och tar en tur på stan i eftermiddag istället, trevligt:)

Blir irriterad på mina inlägg från telefonen eftersom det typ hela tiden blir ich istället för och, kan inte fatta att det ska vara så svårt för mig att få till ett o....medans gubben jobbar tror jag att jag ska åka till Emy och se om hon vill ha lite hjälp av sin mammy
Ha en underbar lördag.


Glömde....

...bild på Hannes men nu kommer den i handbollsmundering;-) #aranäs


Mamma ❤

Min mamma är speciell på många sätt men jag älskar att hon både har gott självförtroende och självkänsla gammal som hon är:-) när vi var ute ich handlade på ÖB häromdagen kommer en tjej från VK fram med fråga ich kamera. Både jag och Julia sa omedelbart NEJ men mamma hon har direkt ett bra svar på frågan och ställer krav på att bilden ska vara bra!! Tokklok morra i många lägen, älskar❤


Hannes!!!

Alla mina syskonbarn är lika älskade av mig men det är så svenskt att inte få tycka att någon är bra..bättre...bäst!! Fick ett underbart sms av brolle om fantastiska underbara Hannes framgångar i handbollsvärlden: jag är en mycket stolt faster❤


Allra käraste syster❤

In the good old days #70talet #sävar


Vårens resor:)

Om man jobbar hårt så måste man ha många pauser och sist vi hade semester var då vi åkte till Malta i juli, inte undra på att vi längtar bort:) Som känt är så fick vi ställa in vår Thailandsresa p.g.a. arbetet men eftersom vi hade ombokningsskydd så bokade vi om den men det gick inte då heller men ju JÄKLAR så har vi bokat om den och slutbetalat så nu SKA vi iväg. Den 9 februari så åker vi till Gran Canaria direkt från Umeå och är borta en vecka, det borde ju jobbet klara:) vi har ju också världens bästa medarbetare som håller ställningarna! Som kompensation för att det inte blev Thailand så valde vi ett fantastiskt hotell som ligger i Las Meloneras.....visst ser det trevligt ut?
 
 
När vi kommer hem så har Julia sin 20-årsdag och den ska vi givetvis fira och helgen efter det så fyller min käraste faster Inga 80 år så nu har jag bokat in oss på Hotel Princess i Sandviken så att vi kan närvara och överraska henne på hennes högtidsdag:)
 
Så var det ju det här med Thailand, det kändes ju så tråkigt att vi inte kunde fara och Daniel blev så klart väldigt besviken.....han ville bjuda oss på boendet bara vi kom och inte för att det sitter i det men faaaan tänkte vi - det borde ju kunna gå att ordna. Sagt och gjort så sökte jag resor via en ny app på telefonen under påsken och tro på tusan så fanns det en fantastiskt bra resa med Thai air över påsken som var till ett otroligt bra pris. Jag högg till på den så nu har vi faktiskt bokat in 9 dagar dit också......Tihi;)
 
 
Det är inte slut än...................i slutet av mars blir det utbildning i familjerätt i New York och jag hänger med - det vet ni ju alla att min man inte klarar sig utan mig;) Härligt gäng som åker så det kommer att bli grymt roligt men NY är ju inte direkt avkoppling utan det är tempo och intryck hela tiden så det känns perfekt att vi har två uppvilande semestrar innan dess;)
 
 
OK, jag fattar att ni tror att vi är tokiga och att ni är liiiiiite avundsjuka men jag måste få berätta detta för min vän bloggen:)
 
Ikväll ska jag också göra en rolig sak, åka på Hippo och rida med Ann....det kommer att bli spännande och se hur den ridskolan är och vilka hästar de har!
KRAM till Er alla ute i cybervärlden och ta hand om varandra <3 och vila ordentligt:)
 

Slarver.....

Jag är en riktig slarver på att uppdatera men det konstiga är att när man inte skrivit på ett tag så är det som att det blir ett motstånd för då är det så mycket som behöver uppdateras men jag "skiter" i att göra det;) Allt rullar på som vanligt. Vi har möblerat om på jobbet och jag känner mig väldigt nöjd med att ha fått receptionen (JAG) direkt när våra klienter kommer in och att vårat vänt-,konferens-, samtal- och fikarum är där jag tidigare huserat. Har beställt fåtöljer och bord som jag hoppas skall komma när som helst och då kommer jag att visa bilder samt ta nya bilder till hemsidan och uppdatera densamma:)))
 
Så här blev det men här skall det också bli nya gardiner, nya tavlor m.m. och varje dag färska blommor:)
 
Som Ni också vet så har vi ju gått och köpt husbil igen, det gick inte att hålla sig och för er som inte har facebook så måste jag lägga ut en bild på den underbara inredningen - jag kan inte vänta tills det blir vår och jag får börja husera i den. Vet ännu inte vad den ska ha för namn men det kan bli Donnan - vi ska iaf ut i Europa till sommaren och det kommer att bli makalöst för den bästa semestern vi har haft har varit då vi stuckit iväg från allt och bara kopplat av!! Nu är Donnan vinterförvarad hos ML så vi får hålla oss fram till vårkanten innan den kommer i våra händer!
 
 
....och så en bild mot "sovrummet"....
 
 
Ni fattar att man kan ha fantastiskt mysigt i den här bilen;) och tro det eller ej men maken har fattat att Zigge ska få följa med.....jag måste dock kolla allt med veterinären hur man går till väga!
 
Eftersom vi har bokat lite resor - jag berättar om det i nästa inlägg - så har vi på nytt påbörjat "bantning"...hihi;) skam den som ger sig eller vi bantar inte direkt utan Emily visade mig en app som räknar kalorier så det har vi börjat med och äter då ca 1300 kcal per dag, Det har gett 3,2 kg resultat för mig på två veckor - tjohooo!!!
 
Nu jäklar fick jag besök så jag måste rusa - hoppas att jag hinner berätta om våra resplaner idag eller också får det bli en annan dag!

PUSS & KRAM alla finisar <3

Vad säger ni nu då?

Tokiga eller inte? Idag har vi köpt denna pärla:-) berättar mer sedan!


RSS 2.0