Gotland

Mitt andningshål i livet är när jag får vara i stugan på Gotland och det bästa av allt är att Per älskar det lika mycket❤️ vi tycker om att vara där när det inte är turistsäsong😉 förra året var vi där i slutet av augusti och i år var vi där i slutet av maj, båda tiderna var fantastiska och vi hade så tur med vädret. Jag ska dela några bilder som Bengt Thomsson från Gotland lagt ut från vårt vackra östergarnsland nu under hösten🌊 (null)

(null)

(null)
Det är riktiga tavlor som jag vill rama in till stugan❣️

Älskar hösten🍂

Jag älskar faktiskt hösten och vintern bäst av alla årstider och i år har hösten varit magisk! Jag blir lyrisk på dessa färger som naturen skapar och luften är underbar!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Pers cykelresa till Bodensee

Per åkte med Flyers till Bodensee och cyklade runt den sjön med sina kamrater, 25 mil på 6 dagar,  (null)

(null)

, han har aldrig cyklat sådär men klarade det toppen tack vare att han gått ner 10-15kg under sommaren så när han kom hem köpte han en egen cykel - heja mannen! 

Majas utställning 30/9 2018

Lilla Maja verkar vara ett utställningsämne så efter övertalning från Doreen så anmälde jag henne till en inofficiell utställning i Bjurholm! Hon fick lysande omdöme och om matte hade tränat lite ringträning så hade det kanske kunnat gå ännu bättre😉❤️ (null)

(null)

(null)

(null)


La Traviata

Jag bjöd mamma på La Traviata förra veckan som sattes upp på Norrlandsoperan! Det är ju en av världens bästa och mest omtyckta operor och uneå gjorde ingen besviken! Vacker sång och musik, scenografin var underbar och väckte mycke känslor! Både mamma och jag var sååå nöjda, kul att göra något tillsammans som båda gillar❤️ (null)

(null)


Nötskrikan!

Hör kommer en bild på vårt hus dit vi ska flytta när vi kommer hem från NY👍 (null)


Att bo vid havet❣️

(null)
Det bästa med att vi bott ute i stugan sedan april är att bo så nära hav och skog, jag har blivit en riktig skogsmulle och älskar mina promenader i denna fantastiska miljö❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Maybel!

Robert och Jonna har fått överta vår lägenhet på Storgatan och det kommer att bli toppen för dem. De flyttade in i helgen så Maybel var med oss, vi hade sååå kul och fullt upp men gissa om vi var slut på måndag😂❤️ (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Long time no see:-)

Jag vill ju blogga men tiden räcker aldrig till och den hör hösten har varit lite too much, vi ska flytta tillbaka till Teg i en nyproducerad lägenhet så jag har packat, sålt saker, slängt och planerat parallellt med att det varit så mycke annat att göra😱 Nu packar jag för att åka till New York på lördag där vi ska vara en vecka, känns lite småjobbigt att åka men när jag väl är på Väg kommer det att bli kul! Jag ska försöka lägga upp bilder och berättelser här varje dag så att jag inte tröttar ut mina vänner och släktingar på de sociala medierna😂 det värsta för mig att åka är ju att jag ska lämna mina "barn" på hundpensionat även om det är världens bästa ställe så känns det lite jobbigt! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0