Nu är jag igång:)

Kl 16.00 idag kör jag igång med Body Balance - har varit ute nu på lunchen och köpt ett par träningsbyxor!!! Tjooohoooo.........

Jag känner mig sjukt taggad fast så brukar det vara för mig och så har jag svårt att hålla i det hela eftersom mitt tålamod inte är det bästa men en månad ska jag tammefaaann klara eller hur?????

Ha en bra dag - jag känner mig iaf på alerten helt plötsligt!

En lite rolig grej; Jag har en fönsterputsare här och han klev på skrivbordet inne i det andra kontoret och det rasade helt ihop - det blev världens smäll och han fick ju världens dåligaste samvete men det var ju konstigt redan innan men det vet ju inte han så nu ska han laga ihop det igen! I vart fall så är jag helt imponerad över vilken teknik de har och vilka rena fönster !!! Lovely.....KRAM IGEN alla fina:)

Beach 2011

Nu börjar det på att dra ihop sig igen för att lätta på vinterkläderna och se fram emot att ta på sig lättare kläder men jag har återigen fått ett abrupt uppvaknande - JAG KAN INTE KLÄ AV MIG!!!!!! Herregud vilken tjockis jag har blivit igen - nu måste jag ta tag i detta omgående och hårt! Om en månad så åker vi till Malta och ska segla med Ulf, Lena och två till. Jag kan inte fara omkring på en segelbåt i en bikini som jag ser ut i dag och hur ska jag och Per kunna sova i vår lilla hytt om vi ser ut som vi gör!!!!!







Idag har jag vägt mig och mätt midjan, ingen rolig start på dagen men det är dags att se sanningen i vitögat så i eftermiddag åker jag med Julia upp på IKSU och köper ett gästkort för en månad sedan ska det tränas minst tre dagar i veckan där tills vi åker. Jag måste gå på det som förbränner och jag tror att jag skall börja med Zumba:))


Ont ska med ont förgås men går det att göra det hela lite roligt så gör det inget! Nu har jag tvingat mig att äta yoghurt till frukost och ska nu till lunch ta Nutrilett, det blir till att hitta på något vettigt till middag också. Det blir ingen ridning för mig idag för vi ska på handledarkurs med Julia för körkortet så jag får åka på någon träning istället!

Ha en underbar start på veckan och tur är det att det är kortvecka för man har blivit bortskämd med ledigheter!

 Ett äpple om dagen skulle vara bra men p.g.a mina tandproblem så vågar jag inte äta ett äpple!!! Det får bli någon annan frukt:) Kärlek till Er alla




Orkidéer är märkvärdiga, ju mindre man bry...

img_7347 (MMS)

Orkidéer är märkvärdiga, ju mindre man bryr sig så vackrare blir de! Man talar om maskrosbarn men det kanske borde heta orkidé-barn! Jag fick denna orkidé av vår (Pers) gamle vän Jan-Axel långt före jul, då blommade den men vissnade tyvärr ganska snart:( jag ställde den sorgliga varelsen bakom gardinen och den har fått vatten någon gång och nu så har den blivit så här oerhört vacker, det är ren sann glädje och lycka att se den!!! Nu är påsken över och det känns som en lång ledighet så nu är det bara att jobba på för om en månad åker vi till Malta:-))


Skogsarbetaren M Söderberg i farten:-)

img_3136 (MMS)

Skogsarbetaren M Söderberg i farten:-)


Leo njuter ute i naturen, ingen mus idag: ...

img_6129 (MMS)

Leo njuter ute i naturen, ingen mus idag: yipeeee


Utemöblerna har kommit fram:-) härligt men...

img_9534 (MMS)

Utemöblerna har kommit fram:-) härligt men än dröjer det innan vi äter middag utomhus!!!


Vårtecken i norrmjöle - en liten tussilago...

img_6129 (MMS)

Vårtecken i norrmjöle - en liten tussilago tittar fram, så gullig och stark!


Zigge

Vi har det superavslappnade här ute i stugan och njuter i fulla drag även om det inte är så varmt som det verkar vara i övriga landet - igår var det typ 10 grader skillnad bara mellan Umeå och här men vi har det varmt och mysigt inomhus i alla fall! Igår fick jag med mig maken ner på stranden och där träffade vi grannen Karin med sina fina barnbarn! Alva som en av flickorna hette fotograferade och hon tog dessa fina bilder på zigge som hon la upp på sin fina fotoblogg (alvapettersson.blogg.se) - jag lånade bilderna av henne så att ni alla får se hur kul zigge hade det på stranden. Jag hoppas att Julia kanske kommer ut idag så då kanske vi kan fota lite mer:)

Ha en härlig påskdag!

Påskhönan serverar påsklunch:-)))

img_7438 (MMS)

Påskhönan serverar påsklunch:-)))


En liten påsklunch i all sin enkelhet till...

img_1998 (MMS)

En liten påsklunch i all sin enkelhet tillsammans med maken:-) inte helt fel men ute är det kallt som snöjven!!! Glad påsk och skål:-)


Jag gillar inte att fira påsk men lite vip...

img_1423 (MMS)

Jag gillar inte att fira påsk men lite vippor skadar inte!!!


Zigge njöt i fulla drag! Så underbart:-) m...

img_3982 (MMS)

Zigge njöt i fulla drag! Så underbart:-) maken ser något trist program om påsken!! Glad påsk


Första promenaden ner till stranden:-) jag...

img_1506 (MMS)

Första promenaden ner till stranden:-) jag blev blöt men det var det värt! Bedårande vackert!


Nu är det påskpyntat:-) jag är ingen som f...

img_9139 (MMS)

Nu är det påskpyntat:-) jag är ingen som firar påsk men jag tycker att ett påskris pryder utomhus!!!


Påsktider!

I dessa tider märker man verkligen hur avlångt vårt land är! Här i norr börjar vi skönja våren medan man i södra Sverige har sommarvärme och allt i trädgårdarna exploderar - det är lite orättvist:) Snön tinar i vart fall hur fort som helst men än är det långt kvar till att kratta gräsmatten, i vart fall ute i Norrmjöle! Jag hade i alla fall en städfirma som har varit och storstädat stugan samt putsat fönstrena och det känns underbart! Igår hade jag en underbar dag med Emily och Julia i Sundsvall och IKEA, det var en supertrevlig tur och vi gjorde bra inköp. Nu ska jag jobba bort det jag kan på jobbet och ikväll så åker vi ut till stugan. Det ska bli härligt med några dagars ledighet och förhoppningsvis så ska solen även komma hit och värma våra frusna själar:) Jag vet att jag varit dålig på att skriva men tiden räcker inte riktigt till.....önskar Er alla fina en underbar påskhelg!!!


Helgens tulpaner så att man iaf inomhus få...

img_0956 (MMS)

Helgens tulpaner så att man iaf inomhus får vårkänslor :-) marran


Stuglivet är toppen och perfekt med en bra...

img_4631 (MMS)

Stuglivet är toppen och perfekt med en brasa:-) njut av lördagen alla fina!


RSS 2.0