Godis är gott

Jag har både salt- och sockerbrist efter resan :) eller kanske inte men jag är så sjukt sugen på ALLT! Jag som tänkte försöka att hålla igen nu inför sommaren men jag vet inte om det kommer att fungera - jag har så himla dålig karaktär!!!!!



Men jag lovar och svär att jag aldrig aldrig skulle kunna käka upp den här underbart söta marsipanbebisen:)) visst är den helt fantastisk?

Nu åter till jobbet - idag har jag det lite lugnare här på kontoret, maken jobbar som en tok och har ett riktigt jobbigt case idag och imorgon så min uppgift är att stötta upp honom med lite positiv energi och kanske en god middag ikväll!

Hare gott - idag är det inte lika varmt ute vilket är en stor fördel för mig här på jobbet!  KRAM

Jag är hemma:)

Vi har haft helt fantastiska 10 dagar i goda vänners lag!!! Jag ska uppdatera Er men idag har jag fullt upp på jobbet så det blir inte till att blogga något:)

KRAM - jag återkommer så snart som möjligt:)

Jag njuter i siracusa på Sicilien :)

Jag njuter i siracusa på Sicilien :)


Här är jag på den fantastiska segelbåten p...

img_0433 (MMS)

Här är jag på den fantastiska segelbåten på Malta :) livet är underbart// kram


Tidsnöd:)

Jag har varit i enorm tidsnöd - tiden räcker inte till på långa vägar och jag har tyvärr inte prioriterat bloggandet!! Sorry - mina trogna läsare.

Nu sitter jag på kontoret och gör det sista innan vi skall fara och sedan måste jag åka hem och packa för att kl 18.00 åka ut till Alvik. Nu drar vi iväg på ett äventyr! Vi flyger till Malta och kommer att vara där i 2 dagar för att sedan åka ut med båten på de stora vattnen och ankra på Sicilien! Vi stannar nog där några dagar och sedan ska vi bege oss tillbaka till Malta. Jag kan ingenting om segling men jag vet hur man sköter service så det får bli mitt arbete. Det känns oerhört spännande och det kommer att bli en resa att minnas för livet. Vädret verkar toppen 20-23 grader varmt och SOL:)))))

jag hoppas att jag kommer att kunna delge er underbara bilder när jag kommer hem! Vi är åter i Sverige den 16 maj 2010!

KRAM TILL ER ALLA OCH HOPPAS ATT SOLEN KOMMER:))


Zigge är med:)).  Och han njuter!!  Vart v...

img_0424 (MMS)

Zigge är med:)).  Och han njuter!!  Vart vi än far så vill zigge följa med och finns det möjlighet så får han det. Nu njuter han på hotellet i Kalix :) kramisar


RSS 2.0