Ny jacka!

Vädret är ju hittills lite sisådär eller det är faktiskt förjävligt kallt men jag känner mig inte så missnöjd förutom att jag lider med mina blommor🌺 fick iaf tillfälle att köpa en underbar jacka som jag bara älskar så låt det kyliga vädret fortsätta;-)
Fick också världens finaste överraskning av fina Eva då jag kom på jobbet som tack för lite skjuts, underbart!


Sommarsolståndet!


Ljust och fint hela natten:-) tog också en egen tur till havet på eftermiddagen då maken spelade golf, ljuvligt! 
Nu ska jag ladda med podcast i öronen av de missade sommarpratarna, det är sommar för mig oavsett väder och vind! Kram kompisar❤️

Våra småkompisar❤️

Våra små kompisar Tuva och Kerstin kom direkt upp till oss efter deras minisemester i Stockholm där de också köpt båt;-) 


Daniel is back:-)

Hade tydligen inte uppdaterat här med att Daniel är hemma från Thailand;-) han kom på midsommarafton och hans fantastiska kompisar Mackan och Fisken förberedde en härlig middag ute hos oss i Norrmjöle - de spelade golf och hade underbart mysigt! 



Lämnar paradiset!

Efter ca sex veckors boende i paradis Norrmjöle så packar vi in katterna i sina burar och åker hem till stan! Tillfälligt i och för sig men lite sorgligt och ändå skönt! Katterna eller rättare sagt Leo var grymt missnöjd först men insåg ganska snart att hemma i stan är tillfälle att vila sig i form så alla tre är slagna hjältar/hjältinnor:-) vi jobbade undan mycket på jobbet och skickade Oskar på 2 veckors semester! Maken påbörjade sin golftävling 4 och en dag, jag njuter av att vara själv och packar för min roadtripp med döttrarna till bästa syster i Stockholm. ❤️Lite bilder på veckan som gått bifogas:-)









Sjöboden!

I 50-årspresent fick jag en helkväll på sjöboden från finaste Eva och Lena! Äntligen så fick vi ihop det och det blev bästa kvällen med behandlingar, klippning, surr, vin, mat och underbar samvaro❤️Tusen tack:-)




Vi hade en afton som varade från 16.00--24.00.....tusen tack kära vänner och Sjöboden med Lena L i framkant:-) 

Sista ridlektioner:(

Förra onsdagen hade vi vår sista ridlektion för vårterminen och jag fick ha älskade Denver - maken var med som första supporter på hopptävlingen:-) längtar redan till hösten🐴


Ny altan!


Vi gör om altanen på baksidan #äntligen och killarna från bjurbäcks bygg är fantastiska:-)

Vänner:-)

Förra lördagen hade vi en härlig kväll i goda vänners lag! Golftävling för herrarna och sedan härlig gemenskap här i stugan;-)
"Bild från Ulrikas instagram"

#tacksam 

Underbara Norrmjöle

Nu är det så fint att mitt ❤️ svämmar över;-)




Och dessutom njuter katterna i fulla drag❤️


Livet är faktiskt underbartcemellanpt;-) 

Våra katters tokiga sovplatser:-)




Helig birma❤️

Student 2014


Bästaste Hannes har tagit studenten, fy fan vad han är bra:-) synd att firandet var ända bort i Kungsbacka men våra tankar var hos honom❤️ Fin bild från bror på syskonen som står mig så nära! 

Vårt golfhål, nr11




Stugan:-)

Vi har sedan ett par veckor tillbaka bott i stugan med alla tre katterna (de njuter verkligen och fångar möss och råttor på löpande band)! Det är underbart även om det blir tidiga mornar;-)




Detta är livet:-) 

Jag älskar hästar:-)

Idag var sista ridlektioner för terminen och maken var med som supporter:-) jag fick min älskling Denver❤️ 
Det är så magiskt att få koppla bort allt under två timmar och bara njuta i en tvåsamhet tillsammans med en hästkompis❤️

RSS 2.0