Höstljus på Puttgränd...

.....ingen lätt uppgift men till slut blev det fantastiskt🔓;-) Höstljus i norrmjöle!


ZLATAN <3

Jag är inget fotbollsfan men jag ÄLSKAR Zlatan och igår fick man verkligen utdelning för sin engagemang. Jag var ju så sjukt trött att jag gick och la mig kl 21.00 för att se på Greys Anatomi men gubben satt i vardagsrummet och såg fotboll så jag sprang upp när det blev mål och då Greys slutade bytte jag till fotbollen, vilken tur:) Det sista målet var fullständigt osannolikt och jag lyckades fånga en bild från TV:n som jag själv är riktigt nöjd med - varsågod:)

Nu ska jag hänga med gubben till Boden; Det finns en plats på jorden där solen aldrig ler och det är Boden - dit vill jag aldrig mer:) Det finns några som säger så men jag vet inte, det ska bli ganska trevligt - jag ska ta en tur till Luleå och titta in i en butik som tydligen heter Boutique Magnifiqe som Christel tipsat om så det kan bli en bra resa!

Igår tog jag också tag i att ringa hyresvärden så nu på måndag ska vi få Julias gamla rum omtapeterserat och målet, det kommer att bli fantastiskt, måste bara ut och välja tapeter:)

Kram

Twilight!!!!!!

Mina gulliga fina döttrar har tjatat på mig länge och väl att jag MÅSTE se Twilight-filmerna eftersom de bara vet att jag kommer att älska dem.......ja, ja har jag tänkt....de är säkert bra men kanske inte riktigt min grej:) I vart fall så sa jag förra året då det var Twinight på SF att jag kanske borde följa med det här året då den sista filmen ska visas. Sagt och gjort så beställdes det biljetter till detta event även för mig. I går var det dags för dagen D och innan dess så hade de tjatat på mig att jag är ju bara tvungen att se de tre första filmerna och ja, jag har sett dem (kanske inte helt och hållet men jag har fattat grejen) och tyckte att de är ju bra men kanske lite barnsliga. Igår innan bion så åt vi mat hos Julia och skulle se Eclipse (den 3:e filmen) .......jag får väl erkänna att jag hade lite svårt att sitta still och koncentrera mig men jag gjorde mitt bästa i alla fall och den var väldigt bra men inte så att jag var helt superdupertaggad.....kände mig lite trött och sliten men vi gick iväg till Filmstaden då film nr 4 skulle börja kl 21.15...det var då Breaking Dawn part 1. Herregud vilken hysteri det var där och tusentals (kändes det som) unga tjejer som var lätt övertaggade, det var drickor, popcorn, godis, inträdesband, legkontroll (även för mig!!!!!!) och jag var helt slut innan jag kommit till min plats (väldigt väldigt bra platser som Emy ordnat så att mammy fick sitta ytterst högst upp:)) och kunde lugna ner mig. När väl filmen startade var jag helt fastnaglad - den var helt fantastisk, jag grät och var helt uppfylld av känslor så spänningen var enorm inför den avslutande delen som då började kl 00.00. Jag var nog den enda i salongen som dels var vuxen och dels som inte läst böckerna så jag hade ju ingen aning om slutet. Den sista filmen var så spännande, hade typ ont i magen hela tiden men jag var så lycklig när jag traskade hem i höstmörket 02.15 så jag hade lite svårt för att somna men nu är jag i alla fal åter på jobbet och är så tacksam för att mina fina älsklingar och deras kompisar vill ha med deras mamma på såna här tillställningar <3
 
 
Ha nu en underbar onsdag, ikväll ska jag se om jag ska köra lite IW och sedan kan jag lova att det blir en riktigt tidig kväll:) Puss och kram!

Godnatt zzzz

I Paris orkade jag vara uppe sent men storstadslivet tar knäcken på en:-) jag har varit sjukt trött förra veckan och även i helgen! Fortsätter tydligen eftersom jag nu går till sängs med gubben och CSI, tandläkarbesöjk igen 08.45:(( godnattzzzz


Lördagsgodis:-)

Igår var vi på invigningsfest på Igne advokatbyrå, så snyggt och modernt - nu jävlar ska jag uppdatera vårt kontor till 2000-talet!!! Jag åkte tidigare iväg till Barbro för middag med Hallströmmarna, trevligt som alltid:-) lite trött i morse, regn, promenad till jobbet, lunch på Lottas, snabbvisit hos både Julia & Emily och sedan hemmet för att njuta av godis, soffan och Så Mycket Bättre:-))) nu zzzzzzz❤


Sanning!!


Elvin..

Bild från förra veckan då jag fick supertrevligt besök, superduper söta gosiga Elvin❤


Fredag:)

Den här veckan har gått i en fullständigt rasande fart, kan inte begripa vart dagarna har tagit vägen men så har det också varit extra rörigt på jobbet... Hinner inte skriva om Paris eller lägga ut några bilder utan ska bara göra en liten snabb uppdatering av min status: Känner mig stark igen och trivs med livet, körde ett underbart IW-pass i måndags och det känns som igår men igår var jag med gubben till Lycksele då han skulle på ett förhör, jag passade på att gå in på Öhmans där jag hittade en härlig tunika, en fin sjal och ett linne som håller ihop "muffinsmagen" - perfekt för mig! Jag har på mig de nya kläderna idag för vi ska på invigningsfest på en advokatbyrå (Igne) och sedan så ska vi Hallströmmare till Barbro på middag så det blir en riktig helkväll:) I morgon så måste vi ut till stugan och koppla av ett dygn för sedan är det farsdag och då står Rolf på schemat! Vips så är det ju en ny vecka igen med allt vad det innebär men nu ska jag njuta av att det är fredag och inte fundera på vad som händer nästa vecka!
 
Ha nu en underbar helg alla fina vänner som kikar in här hos mig:)

Eiffeltornet


Triumfbågen


After Paris...

Är hemma igen efter fina dagar i Paris! Vi hade det riktigt bra och kom varandra nära trots dåligt väder och miss med Zlatan, ska skriva rapport snarast då jag är på jobbet men nu en bild:-))


RSS 2.0