FrameUrLife:-)

Bästa appen:-) det är så kul och blir så fint!!!!


SEMESTER❤

Vi vaknade i jobbtid men det var ljuvligt att somna om då det dessutom var rena rama höstovädret!!!! Vi tog en tur till stan och då vi kom hem såg jag sista avsnittet av Greys Anatomi (jag grät hela avsnittet) och sedan llste jag korsord och maken gjorde plankstek;-) sedan tidig kväll, är grymt trött ! Godnatt zzzzz alla fina och nu hoppas vi på snar sol och värme:-)) kram ❤


Fredagkväll

Nu är det semester, känns inte riktigt än för jag har en del saker att göra men ändå...:-) vädret är bedrövligt men det ger möjlighet till vila!! Efter några glas vin kändes det härligt och varmt med en kopp te i min bästa kopp❤


Ljuvliga säng zzzz

Ikväll blir det extra mysigt att krypa till kojs:-)


Tröstshopping:-)

Jag blev så jävulskt trött idag efter jobbet att jag kände ett oerhört sug efter att shoppa:-) mitt första steg var att gå på Creative Lounge och där hittade jag direkt en supersöt kofta och en bedårande sjal som jag ev komet att använda som duk, bara för att den var så underbar :-) jag kände mig inte riktigt nöjd så jag åkte förbi mor och vattnade blommorna, var på djuraffärn och tittade in på BOOM där jag också gjorde några fynd:-) nu blev jag nöjd och kunde hämta maken för hemfärd till stugan och utsläpp av kissemissarna:-) äntligen ser vi ljuset i tunneln på den här veckan, snart nalkas semester!!!❤☀❤


Dagens middag!

Har nu handlat upp mig inför veckan så maken fick välja och det blev följande: köttfärsbiffar med gorgonzola och färskpotatis:-)) ja, vi ska också ha lite grönsaker:-) solen skiner och det är ljuvligt men mitt ❤är med Julia som tältar i regniga Borlänge! Ha en bra måndag, nu närmar sig semestern!!


Plantering!

Jag är nöjd med etapp 1;-)


Oväntat besök:-)

Käraste svägerskan Lena och Janne kom förbi med cykeln! Så trevligt och med sig hade hon denna underbara fågel som ska hålla koll på vattningen!


Nöjd:-)

Jag är väldigt nöjd med gårdagens plantering:-)


Älskade hund på klipporna vid havet:-)


Laddad:-)

Bilen blev lastad med blommor, jord & djur:-) ljuvligt att komma ut till strålande väder!!


Midsommartid!

Så har snart denna vecka gått och Per kämpar på i rätten medans jag försöker att hålla koll på kontoret samt fixa med allt som ska göras i trädgården. Som Ni såg så har vi kommit igång lite med planteringen och idag har jag varit på torget och köpt pelargoner, lobelia och petunier som skall förgylla den andra rabatten - det kommer bilder när det är klart:)

Lite spontant så hittade jag på att bjuda in kollegorna i korridoren på en liten bjudning igår för att Oskar skulle känna sig lite välkommen. Smörgåstårta fick det bli och oj, så trevligt vi hade det:) Det finns verkligen ett behov av att träffas och surra utanför juridiken och med lite vin till så lättas allt upp! Jag var dock helt "död" i morse, märkte inte ens att Per for iväg till rätten men Lena ringde och väckte mig kvart i 9 och då kom jag på att Zigge skulle till Djurmagasinet kl 09.00 för sin makeover - jäklar vad snabbt allt gick!!

Nu ska jag snart ge mig iväg för att handla lite mer jord, mat, vin m.m. för helgen och hämta alla katterna hos Emily så blir det stugan igen, längtar dit men jag måste nog ta mig en tur in till stan i morgon i alla fall eftersom Julia behöver lite kläder m.m. inför hennes resa till Love & Peace i Borlänge - oj, så kul de ska ha:) Hoppas verkligen att vädret blir bättre än vad de lovat!


Trädgården:-)

Bra jobbdag och sedan trädgårds-safari:-) handlade jord, gödsel, trädbuske, blommor mm som nu satts i marken!!! Oj så nöjd vi är med steg1 i vår nya miljö;-)))


Klössand!

Kunde inte låta bli att gå ner till havet igårkväll, så underbart!!


Back Home!

Så var vi hemma igen även om det blev sen söndagkväll!! Jag var sjukt trött på måndagsmorgon (hörde inte ens att Per gick till rätten!) jobbdagen gick ändå bra, handlade, packade och hämtade gubben på tingsrätten sedan flyttade vi ut till stugan!!! Så skönt:-) jag bytte gardiner, städade och donade samt anpassade mig till middagen, faktiskt riktigt gott:-) sov som en "gris":-))


Zigge❤sköter sig som en kung bara han får ...

img_2564 (MMS)

Zigge❤sköter sig som en kung bara han får vara med!! Men nu känner han nog också som vi: Borta bra men hemma bäst!


Emily fixar "moster" Lindas ögonbryn ❤

img_4962 (MMS)

Emily fixar "moster" Lindas ögonbryn ❤


La Familia ❤kärlek på hög nivå!

img_9786 (MMS)

La Familia ❤kärlek på hög nivå!


Årets kusinbild på Grönan: de bästa och Pe...

img_4021 (MMS)

Årets kusinbild på Grönan: de bästa och Petter, underbart gäng som håller på traditionen trots gäng:-))


Ok, tack vare stoppet på E4:an så fick vi ...

img_0630 (MMS)

Ok, tack vare stoppet på E4:an så fick vi se söta kor:-))


Efter den underbara helgen med min familj ...

img_1910 (MMS)

Efter den underbara helgen med min familj så bar det av hemåt idag, alltid tråkigare att köra hem och inte blev det bättre då E4:an var avstäng söder om Sundsvall pga en långtradarolycka som fick oss att köra en omväg ut på landet!!


Kärlek❤i vår familj har vi verkligen hitta...

img_2547 (MMS)

Kärlek❤i vår familj har vi verkligen hittat rätt outfit som tydligen bara går att köpa på Eken cup i spöregn:-) i år fick vi en ny medlem i Hummelfamiljen och det var Emily: Grattis!! Petter kommer också att bli medlem snart:-)


Älskade barn ❤hittade en ny app som gör så...

img_5936 (MMS)

Älskade barn ❤hittade en ny app som gör så här fina inramningar och premiärfotot blir givetvis på mitt livs lycka!!


Good old Times':-) på tidigt tidigt 80-tal...

img_3972 (MMS)

Good old Times':-) på tidigt tidigt 80-tal så var jag och min kära vän Lena Hansen ute på roadtrip och här kör jag husbuss med husvagn på släp!!! Imponerande?? Jaaaaa:-)) vissa saker förträngs tills man får en bild och minnena strömmar tillbaka❤


Bästa tjejerna:-)


Årliga träffen...

...för oss syskon, svågrar, svägerskor och framför allt kusinerna! I love you <3


Idag är det en stor dag också för Jesper t...

img_0168 (MMS)

Idag är det en stor dag också för Jesper tar studenten! Här på bild med pappa Putte! Jag känner mig som en stolt faster <3


❤Julia ❤det är så enastående att jag inte ...

img_7901 (MMS)

❤Julia ❤det är så enastående att jag inte har några ord denna sena timme men kan väl nämna att jag läst hennes betyg typ "1000" gånger men det stämmer; 19 MVG .... och de andra VG.....hur gick det här till?? Godnatt alla fina och nu mår jag BRA:-)))


Petter och Julia ❤

img_8767 (MMS)

Petter och Julia ❤


Familjen ❤

img_5360 (MMS)

Familjen ❤


Leo väntar på att Lill-mamma ska komma hem...

img_0603 (MMS)

Leo väntar på att Lill-mamma ska komma hem från studentskivan och va med honom ich sin nya Mac:-))) tyvärr kommer det att dröja och så kommer nog Petter med så det blir trångt!!


Kicki och pappa BÖRJE väntar också på Julia!

img_8422 (MMS)

Kicki och pappa BÖRJE väntar också på Julia!


SMS-inlägg

img_1594 (MMS)


Mormor, mamma och moster är laddade!!

img_7809 (MMS)

Mormor, mamma och moster är laddade!!


Vagnen NO9c:-)

img_7695 (MMS)

Vagnen NO9c:-)


Studenten!

Min älskade lilla flicka har idag blivit stor och tagit studenten! Jag gråter av stolthet och lycka, älskar dig så <3


Elvin ❤

Anna och Henkes underbara Elvin som bara njuter av livet !


Ungdomlig busig kärlek:-)

Bilden talar för sig själv!


Bröllop!

Mitt i allt "helvete" så var det bröllop på agendan! Det kändes övermäktigt men samtidigt så spännande och vilken fantastisk eftermiddag igår med dessa underbara ungdomar: Halima & Niclas med familj, släkt och vänner! Underbar gemenskap och kärlek!tusen tack till älskade svägerskan Brita och Mats som gjorde dagen magisk:-)


Projektet..

...norrmjöle tar form:-) nu gäller det att välja rätta blommor och växter så att allt kommer till sin rätt men det får avvakta ert tag!!


Underbara zigge!

Det är väldigt mycke nu men älskade zigge kan alltid få mig att le och våra promenader ger mig ett lugn!


Norrmjöle!

Efter balen i tisdags så åkte vi ut till norrmjöle och blev väldigt glatt överraskade att de nu hunnit lägga sten och oj så tjusigt det kommer att bli!


Balen!

De fyra fantastiska vännerna❤på väg till balen!


Studentbalen 2012

Gör ett nytt försök att lägga ut några bilder ....jag behöver väl inte säga att jag är stolt ❤


Min filmstjärna!

img_8549 (MMS)

Min filmstjärna!


Äntligen löste jag problemet på egen hand!...

img_8048 (MMS)

Äntligen löste jag problemet på egen hand!!! Pimpad och redo för avfärd:-) väntar på att ungdomarna ska bli fixade!!


Känner mig sjuk....

...av stress! Jag har inga som helst extrabatterier och nu känns det övermäktigt mycket för mig, ska upp på sjukhuset och ta prover nu iaf, sedan ska jag hämta Julias balklänning och hur det ska ordna sig med skjutsen för henne i morgon vet jag inte men varför är det alltid så att ALLT hänger på mig???? Kan bero på att jag i vanlig ordning tar på mig att fixa allt och så klarar jag det inte i slutändan utan att nästan dräpa mig!! Förstår inte att jag aldrig lär mig:)

Snabb uppdatering av helgen: ingen sommarvärme än och vi var inte ute i stugan förrän kl 19.00 på fredagen så det blev en snabb middag som vi åt framför tv:n till Lets dance - oj så bra det var, jag blev rörd av både Molly och Anton men jag hejade ju på Anton så det var en rättvis vinst! PLanerade middagen inför lördagen då vi hade bjudit på golf och mat - vaknade upp till dåligt väder, kallt och eländigt men vad spelar det för roll för golfare?? till en början så sa de att det gjorde inget med lite dåligt väder men då vädret blev sämre och sämre, regn, blåst och kyla så till slut var vi alla tvungen att ge upp och komma in i värmen. Dukningen, maten (trattkantarellsoppa, oxfile m smördegssnurror och jordgubbar) och stämningen var toppen, tack ♥ Förstår inte att jag inte tog någon bild men det beror väl på att jag mår som jag gör!!!

Igår var jag på ideellt arbete på SURF och fick jobba i cateterian 4 timmar - Kul ? Nej!

Oroa Er inte men jag måste bara få skriva av mig lite av min ångest!!

KRAM ♥

Hinner inget.....

Jag hinner ingenting och jag blir så stressad att jag blir helt handlingsförlamad! Det är tusen grejer på jobbet och som att det inte var nog med det så är det miljoner saker privat.....orkar faktiskt inte skriva om allt men jag vill bara att ni ska veta att jag snart kommer igen med bloggandet men just nu är det inte prio 1 utan väldigt långt ner på listan.

 Kramar i massor ♥

RSS 2.0