Julselfien 2014❤️


Bästa gänget ever❤️
Jag älskar er alla! 

Forts julen 2014

Innan året tar slut så måste jag göra en snabb fortsättning på vår julhelg. På juldagen så kom också den efterlängtade familjen Söderberg från Värmland. Det var ju inte så länge sedan jag träffade Sara men både Jesper och Hannes var det år sedan och det var underbart att få vara med dem igen. Jag känner mig väldigt rik när jag umgås med min familj och vi har det fantastiskt mysigt tillsammans. Ungdomarna finner varandra direkt och i år var det ett stort steg för då dressade de upp sig och drog iväg på Stureplan - förutom stackars Anton som har ett år kvar innan han får vara med. De kom hem halv fem på morgonen och hade haft otroligt kul tillsammans:) Eftersom Julia jobbade på lördagen så fick hon, jag och Per sätta oss i bilen på annandagen efter den sedvanliga uppvaktningen av Hannes. Det kändes tråkigt men jag bär med mig den kärlek som vi har till varandra. Tyvärr så råkade min mor upptäcka att jag rökt en cigarett och det var verkligen inte populärt så nu är hon lite morrig på mig men det går över och med vår relation så hör det till;) Jag bifogar vår underbara selfie från juldagen - givetvis tagen med en selfiepinne (kan tyckas vara en mycket onödig pryl men det är det INTE:)) Kram och Gott slut <3

Julafton 2014

Mixade bilder från en av de mysigaste julaftnar jag haft❤️ 

Detta var i och för sig dagen före men ändå!


Återkommer med mer bilder och uppdateringar, nu är jag väldigt trött på att tekniken inte fungerar som jag vill så nu ska jag se Stjärnorna på slottet!! God fortsättning 🎅🎄

Julen 2014

Förra året hade jag en dipp för vårt  traditionella julfirande och vi åkte till Thailand med vår familj - fantastiskt på alla vis men i år var vi inbjudna till bästa syster Stina i Stockholm med familj❤️ har haft svårt att hitta den rätta Julkänslan men den infann sig när vi kom ner till Herrängen:-) jag slutar aldrig fascineras över hur lyckligt lottade vi är som har varandra och att vi njuter av att vara med varandra liksom kusiner och svågrar/svägerskor - mor måste vara stolt! Den vackra granen kläddes av Emily och Viktor som gjorde ett fantastiskt jobb men så har de den rätta känslan! 


Dan före dopparedan och allt är på topp! 

Äntligen vinter❄️

Äntligen kom snön och det var underbart att komma ut till stugan:-) vi laddar batterierna inför julen! Idag var det rent bedövande vackert, klösande var magiskt och bilderna blev underbara med min nya bästis; iPhone 6 silver❤️




Ha en underbar lördag, vi njuter nu i soffan med brasa och ett glas rött! 

Fortsatta trevligheter!

I fredags firade Legare 10 år och bjöd in till mingel - jättetrevligt och så fint de ordnat, tack kompis:-) 

Vi var som vanligt kvar lite längre än vad som är nödvändigt;-)) slet lite ont på lördagen men på andra advent drog jag med maken ut på Gammlia julmarknad - oj så mycket folk det var! Vi fotade oss för framtiden i våra kläder, träffade massor av folk och köpte nybakad mjukkaka som vi gick hem och njöt av;-)




Härlig dag! Ny vecka väntar som började med pappersrensning i mitt kontor - ofattbara mängder av onödiga papper som gick till återvinningshimlen;-) 

Nu är jag uppdaterad i min cyber - dagbok och imorgon är det hästdag och avkoppling i julstressen;-) 

Hemma!

Väl hemma efter lång resa så stod advent och väntade, mysigt men ingen vinter än!!! Samma dag vi kom hem, fredagen den 28/11 hade vi biljetter till ÄGD (Lindström & Schyffert) - det var så träffsäkert och kul att vi höll oss vakna;-)) 

Adventskonsert med mor i stadskyrkan, helt fantastiskt! 

Följde med maken till Lycksele i onsdags och medans han jobbade var jag på Götas Café - retro och. Underbart! Sedan stod veckans höjdpunkt på schemat - ridning och jag fick Khalea igen, helt underbart! 



Bangkok AirPort

Tur att vi (maken) har priority pass till lounger eftersom vi fick vänta i 7 timmar där;-)) - lite shopping hann jag också med!



Borta bra men hemma bäst❤️

Hejdå Thailand och på återseende;-)

Avslutar med några bilder från våra sista dagar och vi kommer ju att komma åter men nästa gång bor vi nog i Kamala igen även om vi älskar Horizon i Patong! Ledsamt att lämna men ljuvligt att komma hem - vi tyckte att det var lite varmt;-))





Kap kun kaa❤️

www.nikkibeach.com

Vilket ställe som Daniel och Ankan tog oss till, vi hade en underbar dag som verkligen går till historien och solnedgången där var magisk!! Taxi från Patong tog ca 30 min och kostade 1000 BTH - australiensare är verkligen trevliga :-) 
Juline (Daniels fina tjej) och maken:-)

Daniel och Ankan i sitt rätta element! 

Deeptalk lawyers och goda vänner:-)

Mysig, exklusiv miljö! 

Efter soft tillvaro så flyttade vi till poolbaren! :-) 


Vi avslutade dagen i vattnet med magisk solnedgång och vår underbara chaufför Said hämtade oss:-) 




Underbar och galen dag:-) tack! 

Thailand <3


Förlåt att jag inte uppdaterat Thailand och våra veckor därefter;-) Vi hade faktiskt en av våra bästa resor någonsin nu då vi båda var avslappnade redan innan vi åkte, lungt på jobbet och inget som oroar - vi kunde bara ha semester :-)) 

En av de bästa middagarna ever åt vi också på Sams Steakhus inne på Holiday Inn - detta är inte en köpt dessert utan det kom som en trevlig överraskning på slutet! 

RSS 2.0