Mc Julia

Älskade lilla gumman har fått jobb på Mc Donalds, det kanske inte låter som något att hoppa högt över men det är det faktiskt. Det är oerhört svårt att få ett jobb idag som ungdom och tänk att det var över 300 sökanden!! Nu ska hon jobba där och göra särskild prövning för att läsa upp några betyg där hon hade VG till MVG så att hon kan möjliggöra sin dröm att bli läkare:)

I övrigt så hade jag förmånen att få Denver på ridningen igen och han är underbar både i spiltan och i ridhuset
Jag och Eva har också fattat beslut om att köra en intensivmånad på IKSU - nu måste det hända något! Trots min ultraljudsbehandling så verkar det som att jag fortsätter att gå upp i vikt istället för att gå ner i vikt - hur kan detta vara möjligt????

Ha en bra torsdag alla fina.
KRAM // Marran
 
Denver

(tidigare Amadeus)

Född 1995
Härstamning Mozart, Fleur - Lester
Uppfödare Bodil Paulsson
Inköpt Juni 2004

Denver är en bussig häst som fungerar jättebra i verksamheten och som alltid gör sitt bästa på lektionerna. Han är en social kille som gärna står och pysslar med sin spiltgranne och han tar även gärna emot besök från tvåbenta.

Denver är ännu inte fullt musklad och orkar inte alltid med att göra allt det hans ryttare ber honom om, men han blir bättre och bättre för varje dag. Han tycker om att hoppa och hoppar hellre lite för högt över hindren än att riskera att råka nudda någon bom.

När Denver kom till oss hade han uteslutande varit körhäst. Men efter en olycka så tycker han inte längre om att bli körd och trivs därför mycket bra som lektionshäst hos oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0