Det kommer mera......

Jag vill delge Er mina vänner ytterligare bilder från New York som jag tagit från Pers mobil och justerat i Camera +, det är verkligen bästa Appen för att få till mobilbilderna lite bättre:)



Näst sista dagen var vi som jag tidigare berättat ner till Seaport och här ser Ni en bild därifrån. Det är så häftigt med allt trä, båtar och så Brooklyn över vattnet och skyskraporna i bakgrunden ! Dessutom är det ett mysigt litet shoppingscenter just bredvid!



Efter shopping så behövdes ett vattenhål och det är så läckert att se "röken" som kommer upp från marken (tänk på att det har man sett på så många filmer) tillsammans med min fina man.......nu kommer samma bild med annat motiv;)

VEM ÄR SNYGGAST??? Jag utgår från att Ni är partiska och röstar på mig ♥

Vi spatserade således vidare denna dag och gjorde ett stopp i Littel Italy på en liten Trattoria där vi satt på trottoaren och åt en härlig pasta....



Snabb promenad hemåt och då var det Phantomen.......och dagen efteråt så tog vi en promenad i Central Park och här kommer några fina bilder från denna underbara park som är gigantiskt stor och underbar att gå i:)

 Poserar vid en mycket söt bro ♥

 Maken visar vägen till The Boathouse!

Efter vår underbara lunch där så traskade vi iväg till Metropolitan Art Museum....



Snabba steg hemåt genom Central Park med inköpt bok till mor:)



Detta var makens bästa bilder men jag lovar att Ni inte har sett slutet av mina bilder från New York än men nu ska jag avsluta dagens skörd. Idag blev gubben klar tidigt på rätten så vi fick möjlighet att skriva bort all post som fanns och det känns underbart att inte behöva ha det hängande över oss, nu är det mina personskaderegleringsakter som är kvar men de skall jag bearbeta under morgondagen!

Igår tog vi cyklarna efter maten och hälsade på Rolf, han låg till sängs men han var ändå "klar" och redig så det var en mysig stund!

Vi var också ut till stugan och hade ett nytt möte med Markstenshuset och nu kommer det äntligen att sätta fart med ny altan, stenläggning och finish på gräsmatten - det känns helt underbart!

Idag ska jag banne mig försöka att ta mig i kragen och åka upp till IKSU och skaka lite rumpa:)) Det behövs verkligen för sedan jag kom hem har jag varit så in i norden hungrid - jag har typ ätit 1000 mackor med ost på, godis m.m. men nu MÅSTE det bli ändring igen annars blir det absolut ingen bikini i sommar!!!

Puss och Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0