Måndag!!!!

Ja så har jag haft en riktigt riktigt dålig start på veckan, tandutdragning!!!


Hade förträngt att jag skulle till tandläkaren Tara idag för att dra ut en av de tänder som vi tydligen inte kan rädda utan de förstör för de andra:( Jag mår så dåligt över att gå dit men jag måste ju så det är bara att ta sig i kragen och parvla sig upp för de 6 trapporna och få bedövning i mängder och nu är tanden borta!!! Jag sitter här och tycker synd om mig själv med stora tussar för hålet för att stoppa blödningen, jag väntar på att smärtan ska komma och då blir det ännu mer synd om mig .....:(((

Men det var ju en ledsen tand så det var väl lika bra att han fick gå så att de andra mår bättre:)

Det finns faktiskt en sak som var mycket positiv denna morgon som jag nästan glömde att berätta och dokumentera (det är ju egentligen det som jag gör med min blogg, dokumenterar mitt liv) och det är att det var vägning och mätning imorse, följande resultat;
Maria: 74 kg och 98 cm vilket innebär att jag gått ner 6 kg och minskat 10 cm på det tjockaste ställer på magen!!!! Tjohoooooo, nu är det roligt igen!!!
Per har ungefär samma resultat fast han har gått ner 1 kg mer än mig:(

Ja, jag drack vin i helgen och det var jättegott (Per avstod för han har bestämt sig att antingen ska han väga 80 kg eller också ska november månad också gå....ja,ja vi är alla olika) och det verkar ju inte ha påverkat vikten men det blev inte några mängder utan bara lite trevligt till maten dels hos Brita  och Mats i fredags, i stugen och så bjöd ju mamma på det goda Zinfandelvinet som jag köpt till henne igår:)) Oj så trevligt jag har haft det!!!

Jag är faktiskt övertygad om att Pers idé om att promenera en timme varje dag i raskt tempo ger bäst resultat men det är ju så förbenat tråkigt men jag hänger nog med honom ikväll för jag tror inte att min grop i munnen tycker om att jag hoppar på IKSU:)

Igår började jag se en serie som mina underbara flickor lagt in på min lilla hårddisk och det var;



I´ll just love it:) Det är en realityserie där riktiga nördiga killar möter riktiga snyggingar och så ska de lära av varandra, tävla och varje vecka åker ett par hem.....Min man tror inte att jag är riktigt klok ibland men vem bryr sig - nu längtar jag hem att få se ännu ett avsnitt:))


Kommentarer
Postat av: Anonym

"...men vem bryr sig..." Ibland ... hihi :) Du är så hela Du älskade Marran! Det är just därför han älskar dig så högt, knäppfia :)

2011-11-08 @ 12:37:21
Postat av: Maria Söderberg Nyberg

Tack finaste vännen;) Jag ringer någon dag då jag mår bättre!

2011-11-08 @ 13:54:56
URL: http://mialuttu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0