DAG 6 - Min dag:)

Vaknade med en fruktansvärd träningsvärk....var på ett Body Pump-pass med bästa döttrarna och det var ingen lek men uppenbarligen så tog det där det skulle:)) Jag hade stora svårigheter att knäppa BH:n och att ta sig nerför och uppför trapporna var ett "mörker" men Emily skickade ett sms och tyckte nog att vi skall pröva på detta igen och jag är beredd att hålla med!

Tog bilen till jobbet eftersom jag och mor skall på Coop Forum och storhandla, Emily ville följa med så jag skall hämta upp henne efter det att hon slutat jobba. Fick också ett sms av Julia med besket att all pant måste pantas idag!!! De samlar till en skolresa så jag har uppdraget att fixa även detta eller hon kanske hinner sluta så att även hon kan följa med - det blir värsta familjeutflykten till Ersboda!

Här på jobbet har jag inte hunnit med så mycket annat än att boka alla resor klart till Robert som åker till Thailand på måndag! Så kul för honom :)

Väntar på att maken skall komma från rätten så att vi får äta lite välförtjänst lunch och sedan måste jag nog ta tag i lite högar här på skrivbordet .... jag återkommer med ytterligare information om hur min dag har varit ikväll:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0