Myspys

Igår åkte vi ut till stugan och hujedamej så kallt det var med med riktigt sköna sockar och yllekofta på samt en riktig brasa och mängder av ljus så infann sig värmen i kropp och själ.....här är gudagott att vara.



Varmt och skönt inomhus och en mysig samvaro med maken, katterna och Zigge gör livet otroligt skönt att leva. Har sovit som en liten stock i natt och så har även Isaac och Leo gjort. Zigge har sovit med oss i sängen som han alltid gör här:)) Kolla in hur mysigt två kattbrorsor kan ha här ute och jag visste när vi köpte fårskinnsfåtöljerna att det skulle bli en favorit för alla i huset:



Det är otroligt vackert ute i dag men tydligen så var det -26 grader ute men bara -20 i solen (oj så skönt) men vi skall inte klaga för i Hemavan var det tydligen kallast i landet - 38 grader. Jag tänker på alla som är där för att åka skidor men nu är det så kallt att liftarna är stängda så de får väl göra som vi - sitta inne i stugvärmen och mysa! Nu måste vi dock ut och skotta fram soptunnan och åka till Sörmjöle för att köpa nya proppar - det gick några stycken igår och det var nog för att allt gick på högtryck i kylan samtidigt som jag körde både tvättmaskin och torktumlare.........inte bra men det skall nog gå att åtgärda. Jag får väl tvätta i lite lugnare tempo!!

 Huvva - här såg det kallt och obebott ut men denna bild är tagen häromdagen då vi var ut för att skotta - nu är det upplyst och mysigt även på utsidan!

Ha en härlig dag inomhus eller klä er ordentligt för en härlig utomhusvistelse// Fröken Frost

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0