King of pop

Igårkväll visades en konsert som hölls för och med Michael Jackson 2001. Det var en mängd artister som uppträdde och så även stjärnan själv. Jag älskar verkligen hans musik men blev faktiskt så illa berörd över att se hur han såg ut redan för 9 år sedan. Han såg verkligen helt onaturlig ut och det var som att han hela tiden försökte dölja sin näsa och mun med handen då han sjöng. Tänk vilket sorgligt liv med en sådan enorm talang. Jag vill minnas honom som på den här bilden och inte som han såg ut den senare delen av sitt liv innan han dog!


Tänk att hela tiden söka det perfekta utseendet och skapa ett monster av sig själv för att man aldrig är nöjd. Det är inte lätt att vara nöjd med sin egen spegelbild men jag tror inte att man mår bättre av att försöka med olika metoder att skapa något som inte är naturligt. Självklart anser jag att vissa plastikoperationer är nödvändigt då det finns människor som är skapta med defekter som inte bara stör dig själv utan även andra men det måste finnas någon måtta med allting.

Nästa kung i musiken som för alltid kommer att vara levande är Elvis. Tänk vilken otrolig utstrålning, röst och utseende men han förstörde sitt liv med droger!!



I vårt samhälla har verkligen utseendefixeringen och sökandet efter lycka escalerat och man tror att lösningen är att skapa sig en yttre skönhet genom bantning, skönhetsoperationer m.m. eller att hänge sig till droger för att fly från verkligheten. Vi ser i vårt jobb hur mycket drogerna har ökat bland ungdomar och att det är så tragiskt att se och det värsta är att de ser inte problematiken i det hela utan hela inställningen är så positiv och att vi i vår generation inte förstår! Jag hoppas verkligen att vi gemensamt kan hjälpa nästa generation till att hitta självkänslan att ta avstånd från utseendefixering och droger!

En liten morgonreflektion från stughörnan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0